nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

simax

moja mama niekedy so smiechom hovori, ze ked videla otca prvykrat, tak skoro odpadla, ze sa jej vobec nepacil a bol uplne iny ako jej typ. taky jej antityp. a teraz sa strasne lubia, hoci su spolu uz 25 rokov. a ona ho stale hladka a pusinkuje. celkom verim, ze sa jej nepacil, aj ked vidim jeho fotky z mladosti, vyzeral velmi smiesne a ziadny krasavec. aj ked som samozrejme na neho zvyknuta, ved je to moj otec. tymto som chcela povedat, ze zalubit sa moze clovek aj do najskaredsieho cloveka na svete, lebo ked ta iskra preskoci, tak kasles na to, ako ten druhy vyzera. co nevidis dost takych kontrastnych parov?

simax

prosim ta, nehovor, ze si si to pozrel. lebo to predsa len nejaky cas trva, hlavne ta cinanka. a pozriet to do konca, to je niekolko minut. ty si tu stale, stale citas a pises tieto prispevky. a co to ma s tebou spolocne? svoj vkus mozes zmenit len tak, ze dospejes a zmudries. to ze mas 37 rokov ci kolko si tu napisal, to je len tvoj biologicky vek. v skutocnosti si este stale pred pubertou. takze ti niet pomoci. aspon teraz nie. ale casu je dost. do dochodku mozno pochopis kde sa stala chyba.

petko007

beskyd ja som opak cim som starsi tym som narocnejsi na vsetko na veci ludi...skusal som vztah s takou co ma nepritahuje dokonca aj bohata bola ale nejde to ja sa neviem pretvarovat a ani nechcem

beskyd

ty chces radu ako zmenit vkus?:)) to by som aj ja rad ale nejde to, ludom sa nemeni vkus, iba zlavuju z kriterii aby neboli sami a ohovarani, vnimani ako cudaci, to je pre ludi dolezitejsie ako nejaka zasadovost.

petko007

ja neviem ja som asi debil........opakujem keby sa dal zmenit vkus tak to okamzite chcem....okamzite....by som bol stastny s takou co sa mi teraz nepaci.....ale kaslem na vas ziadna rozumna rada same keci

elsa5.5

netreba byť tvrdohlavý a loviť v iných vodách ked nie je záujem u štíhlych tak musí byť inde dokedy takto zabíjať čas....

petko007

liones ja som len chcel napisat ze pre moletky som v pohode........a stary nie som som v lepsej forme ako bars aky 20 rocny...