nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

petko007

simax cakal som ze to niekto vytiahne a nesklamali ste ma...som ako vy chcedm len partnera co ma bude pritahovat nic viac nic menej

Michael86

Netáraj dilino žiadna ta nechce ani moletka ani bohatá komu to tu vypravas si sám ako pes citis sa ako odpad preto ,ze nieje o teba zaujem.Nafukovacia Anča je tvoja jediná šanca tak tu jebko nehraj kanca .

petko007

nikde som nenapisal ze chcem dokonalu stihlu nikde neviem kde ste to zobrali...nechcem len babu co ma 170 cm a 90 kil ... nepacia sa mi take zeny...mam dufam nato pravo alebo nie?

simax

no este na toto ti odpoviem: po tom, co som precitala tvoje prispevky, som presvedcena, ze ta odmietaju nie preto, ako vyzeras, ale ako sa spravas. ty uz dopredu ratas s tym, ze kazdy na teba pozera ako na nepritazliveho. nemas ziadne sebavedomie, len fnukas v duchu aky si skaredy atd. lenze na vyzore zalezi iba takym ludom, ako si ty sam. uz aj podla toho, co pises o svojom vkuse. ini ludia kaslu na vyzor, hladaju podstatne viac nez je fyzicka krasa. pokym clovek nema vnutornu krasu, tazko sa mu hlada kvalitny partner.

vanilka12

inak zaujímavé ako posudzujete, že kto je krásny a kto už nie :) a prečo by sa niekomu naozaj nemohol páčiť niekto škuľavý? prečo to je hneď automaticky zľavovanie.a prečo by sa mali moletkám hneď páčiť škuľavý? ach jaaaj, pre každého je krásne niečo iné, niekomu sa to naozaj páči, preto sme každý z nás iný.každého priťahuje niečo iné. a som moletka, a mala som priateľa vychrtlinu a čo ? :), boli sme spokojní tak ako sme boli. a stalo sa mi niekoľkokrát, že za mnou prišiel chlap s dobrou postavou ako mne podobný takže ono celé generalizovanie je uplna hlúposť, že to čo ponúkam musím aj očakávať, alebo nejako nahradiť.
peter, vkus si aj tak nezmeníš, tak sa s tým netráp, príde aj taká, ktorej sa budeš páčiť taký ako si a ak nie, tak žiadna nestála za to..

vitaminwater

myslis, ze by si sa dokazal zalubit do zeny, ktora nie je dokonale stihla, ale ma peknu a milu tvar, skvelu osobnost, je vtipna, mudra, atd? myslis, ze by tie kila navyse natolko vadili, aby si odmietol zenu, s ktorou si rozumies?

simax

nikoho neurazam, napisala som co si myslim. ale tebe sa nepaci ziadna pravda, chcel by si aby ta tu vsetci lutovali a vsetci sa z teba pokakali. tvoj zivot je taky, aky si ho robis sam. tu ti kazdy chcel radit, ale to ty pocuvat nechces. tak si vytvor zo seba dvojnika a rozpravaj sa s tym. potom budes pocut to, co pocut chces. koncim, lebo tato tema uz nema zmysel.

petko007

simax vies aky je to pocit byt furt odmietany ale stale v jednom kuse clovek casom uplne vyhori a nema zaujem o nic...