Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
zda sa mi, ze som to zle skopirovala, tak skusim este raz
www.youtube.com
Ale vy o čom rozprávate šak on sám ešte preberá a chce ako povedal štíhle sympošky, tak ako čo dodať?
Ale vy o čom rozprávate šak on sám ešte preberá a chce ako povedal štíhle sympošky, tak ako čo dodať?
"uprimny vztah" je len pre vyvolenych:) ostatni viac ci menej hraju a ustupuju, cize o uprimnosti sa uz bavit neda, treba si prejst aj tuto debatu, ako aj hlasky typu "keby som mal/a 36, beriem barsco"... predpokladam za ucelom uprimneho vztahu:)))
chcem ich preto kebo ma pritahuju ....a keby som mal vela prachov tak mam baby ake cchem ale stastny by som nebol aj teraz mozem taku mat na noc ale naco skusal som a nic mi to nedalo...
prepac, ja som si precitala len tento jeden prispevok dole a samozrejme v teme, tak mozno nebudem uplne v obraze. a niekde dole som si vsimla, ze ti ostava iba sa zabit. ale ma zarazilo co pises, ze na tento svet nepatris a bla-bla... to znamena ze vsetci ostatni su odpad, iba ty si charakterom dokonaly. no len co som to preletela hned ma napadol pribeh jednej cinanky, raz som to nasla na facebooku. tu ti prikladam na to link, neviem, ci to program nevyhodi. ale ak nie, pozri si to do konca a potom zacni plakat nad sebou. ale nie preto, lebo si nepritazlivy, skor pre nieco ine. verim, ze to pochopis. bl161w.blu161.mail.live.com
a este som si spomenula na jeden pripad jedneho americana, idem to skusit najst na youtube, neviem, ci sa mi podari, ak ano, aj to ti sem vhodim. prijemne rozmyslanie nad tym, co ti chyba.
to fakt si tu niektorí myslíte, že pekné ženy chcú len pekných chlapov?
to fakt sa ešte nájde niekto, kto si myslí, že je to najmä o kráse?
či to len ja som taká "postihnutá" a nikdy som sa na krásu nepozerala...?
kazdy si zije tak, ako sa mu paci... ked niekto chce stavat vztah na peniazoch, alebo vkladat svoje city do niecoho ineho, ako do vztahov, to je ich rozhodnutie... ci budu stastni, to je otazne. ale je to ich soobna volba. Ak ty chces uprimny vztah, tak sa toho vyvarujes. Nie vsetci ludia su taki.