nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

beskyd

pocuj, a keby si mal ten mamon a na kazdy prst 10 takych zien o akych snivas tiez by ti z toho bolo zle?:) uplne by si bol rozbity aky je tento svet hnusny predpokladam:)))

michaela312

Tak a čomu sa čuduješ, keď Ty sám chceš štíhle sympošky, čo čakáš od nich?.. Ja kebyže v 36tich nemám vzťah tak ako nepozerám na krásu, ale už berem bárz čo, akože sorry, keď budeš preberať, zostaneš navždy sám..

petko007

Ja sa necudujem ze je to tak ako to je ked vas tu citam...mamon a nic ine vas nezaujima....je mi zle aky je tento svet skazeny..ja sem vazne nepatrim

beskyd

zaujimava debata, chlape, si uvedom ze akykolvek vztah je biznis ci sa ti to paci alebo nie, dobre ti tam dakto radil ze ked si nepritazlivy a skulavy tak zarabaj kes, to zenam imponuje a vykompenzujes to, ziadana zena ti sice asi verna nebude ale mozes si uzit ked ta pritahuju chude:) ja som napriklad dost chudy a pritahuju ma vyslovene moletky a tiez maloktora taka chce take tintitko ako som ja, respektive mozno zase len z nudze co je uz zase ale zufalost pre obe strany aj ked je pravda ze ludia nemaju problem hrat sa na velku lasku aj ked v momente keby mali na vyber, kopli by toho druheho do zadku. skus vkladat svoje emocie a city niekde inde ako do ludi a uz vobec nie do nejakych partnerskych vztahov..

vitaminwater

tak sa skus viac opisat, ako si myslis, ze posobis na zeny, preco sa ti rozpadli predchadzajuce vztahy atd, z toho ti snad budeme vediet viac poradit.

petko007

pretvarovat sa nemienim nikdy nato som zasadovy clovek.......nechcem ublizovat nejakej babe len pre pocit ze nie som sam a pritom ju nebudem lubit.....nikdy..to radsej skapem sam....

Lui Funes

Všimla som si že vacsinou sa najdu ludia s rovnakou urovnou atraktivity su aj výnimky. V živote plati že len tolko čo ponukaš,možes aj očakávat.Hlavne čo sa týka obalu.Ak ovšem nie is krásavec ale máš prachy tým sa to vykompenzuje.Vždy je to tak že niečo za niečo.Každý vie o sebe ako vyzerá,všimni si v kolektive spomen si ked si chodil do školy,kto s kým sa priatelil podobné typy s podobnými vacsinou.Tak to plati aj v živote.Neočakávam nič viac čo ani sama neviem ponuknut.nemožem očakávat krásavca ak sama nie som krásna a potom to závisí aj od toho ako sám seba vnimaš,poznám nemálo ludí ktorý sa vnimaju atraktivny ale z mojho pohladu tažko dosiahnu vobec priemer.

Ešte ma napadlo že ak sa budeš správat sebavedome to pososbi na ženy velmi pozitívne,aj na mužov nikto nechce zakomplexovaného partnera.Pracuj na sebe aj telesne a psychicky stupne Ti sebavedomie budeš sebaistejší a to vyžarovanie pocitia aj ženy.

petko007

takze vsetci co maju doma moletky sa pretvaruju krasne....ale ja nechcem modelku alebo nieco podobne....ale nechajme to tak nechapete len tliachate to svoje dokola...