Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..
nepritazlivost..
a co ze si skulavy. das si okuliare a to nikto neuvidi. ale ked otvoris usta tak sa hned ukaze, co si zac.
Čo to tu melieš o vkuse povedz komu by sa nepačila stihla sexi pritazliva žena ved kazdy normalny zdravy muz po takej ide no treba sa zamysliet nad tym na co mam a co mozem mat na tvojom mieste by som sa trochu uskromnil a nemyslel len prirodzením .
mna nechcu baby nie ja ich preco to pisete mne .nerozumiem
Myslim ze do hladania partnerky je potrebne vlozit nieco viac ako len pudy, napriklad trosku rozumu. Ja som mojho muza tiez nechcela, nie je skaredy ale nebol to moj typ, nepritahoval ma. Avsak on ma svojou galantnostou, svojim spravanim a svojou snahou presvedcil o tom ze je ten spravny muz pre mna. Ja som si povedala co z toho ked ma pritahuju take typi muzov ktori su svine a viem ze v zivote by ma mozno aj podvadzali chodili za inymi a podobne. Moj muz ma presvedcil o tom ze som pre neho jedina a ja som si uvedomila ze s nim mozem byt stastna, pretoze sa vieme otvorene o vsetkom porozpravat, mame spolocne konicky a hlavne viem ze ma velmi lubi a ze som jedina pre neho. Odmietala som ho asi pol roka, robila som mu naschvali, nechodila som na dohodnute schodzky a on sa napriek tomu nenechal odbit, i ked ja som mu to nikdy nepovedala ze ho nechcem. Chcela som ho za kamarata nie za partnera ale ked som videla co vsetko znasa tak som si povedala ze on ma naozaj musi velmi lubit a prehodnotila som situaciu. Teraz sme uz svoji a mame krasny vztah. Tymto chcem povedat ze ta prva pudova pritazlivost nemusi byt zrovna to najspravnejsie rozhodnutie pre partnera. Partnera treba najskor spoznat a vobec ta nemusi hned pritahovat aby si bol potom s nim dalsich 20 rokov stastny. Ludia sa menia. Ta tvoja sexi chuda kocka moze pribrat ani nevies ako aj 30 kg a co potom? Potom sa s nou rozides, pretoze ti nebude mat uz co ponuknut? Hodnoty su niekde uplne inde... Mozno ked si to uvedomis najdes co hladas...
No robim dost som sportovec robim cyklistiku mam 193cm a 87kg takze telo mam fajn...a ci sa o seba staram? asi hej depilujem si cele telo chodim do solarka staram sa o svoju hygienu....takze v tom to nebude,,,,, a myslim si ze sa viem chovat k zene.....
Excita ma velmi dobry nazor... robis ty nieco pre to, aby si sa tym stihlym symposkam pacil? mas ty dobru postavu, staras sa o seba, si pozorny, gentleman, atd? Lebo vacsina zien by skulavost na symatickom milom chlapovi dokazala prehliadnut...
Tak asi ti tu nikto nepomoze ani neporadi ked svoj vkus nemienis menit ani sa ti to neda tak naco vlastne radit?Uz jedine tak treba hladat dalej mozno ze este najdes.
"ostanem sam alebo sa mozem zabit?"
Lutujes sa a nemas dovod.
Tak isto ako aj ty sa mozu lutovat aj totalne sexice... nemaju sa azda oni zabit preto, ze ich chce kazdy len preto, ze chce "sukat" s otvorenymi ocami pri "modelke" a nie so zatvorenymi v sprievode plnej hlavy predstav pri "moletke"??
Nema sa pekna zena urazit, ked si skaredy muz mysli, ze ma na nu? Nie je to o povysovani sa, ale svet je spravodlivo rozdeleny. A pekne zeny, ktore maju nieco aj v hlave(nie vypatlane husicky) nie su na tomto svete urcite nato, aby dvihali ego muzom, ktori sa im vyzorovo alebo inym sposobom nevyrovnaju. Takze ano, je to AJ o vyzore. Zmier sa sam so sebou a uvidis, ze potom si najdes zenu a bude to dokonca celkom pekna zena. A ak sa s tym nevies zmierit, tak musis urobit nejaky krok.
Povedz si "ok, som skulavy, tak zacnem cvicit, aby som bol svalnac." Alebo "ok, som skulavy, tak skusim najst sposob, ako zarabat viac penazi, aby som mohol mat krajsi zivot na vyssej urovni." Ina cesta neexistuje ! Nemozes chciet mat krasku, zatial co ty neurobis NIC...
vobec ste ma nepochopili nevadi....ano ide mi o vyzor a ja si uvedomujem ako vyzeram ...mna serie ze mam vkus aky mam ...ze nemam na baby co ma pritahuju....kazdeho pritahuje nieco ine ,,mna take ktorym sa nepacim....bohzial a vkus sa zmenit neda......
petko007 tak vyber takú ktorá je aspoň pekná v tvári čo na tom ked nebude ako modelka ja mám kamarátku čo má 35 a tiež ešte nikoho nemala tiež dosť vyberá treba ísť aspoň na rande môže sa ti začať páčiť postupne ked ju spoznáš...