nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

beskyd

vitamin, myslel som to trocha inak, nieze negativa prevazia, ale povedzme ta okolnosti donutia zlavit povedzme z polovice tvojich poziadaviek a zistis ze tak by si si vedela potom dakoho najst, najdes si a nazves to uprimna laska, cit, respektive sa budes tak tvarit pred okolim a mozno aj pred nim a pred sebou. to je v poriadku?:) je samota az natolko deprimujuca ze clovek je schopny zobrat v zasade hocico aby jej predisiel a vztah potom prirovnat k laske ci dakej hlbsej emocii?

lioness_01

petko, ty si fakt myslíš, že moletky sú odkázané na "škulavého, starého" chlapa?

to neber ako urážku samozrejme, ale tak si to ty prezentoval...

moletka nerovná sa automaticky chudera

a zase, na druhej strane... čo je to pre teba moletka

simax

no vidim, ze si ani jeden ten link co som ti sem vlozila neotvoril. inak by si uz nemohol pisat taketo voloviny. ty skratka len potrebujes ludi oberat o cas a sustredovat na seba pozornost. alebo si si vsetko len vymyslel, lebo nevies travit cas uzitocnejsie.

michaela312

Smiešny si ty s celým svojím prístupom.. tak ti treba, preberáš budeš sám jak pes.. a smutné, že sa považuješ za mrzáka :D ja by som skôr povedala, psychický narušený, múúúc :P

petko007

beskyd vies kolko moletiek ma cche vela a ja viem ze iba preto lebo na ineho nemaju preto tvrdim vyzor je zaklad..

vitaminwater

ak ustupis vyrazne, to uz predokladam, ze dotycneho "negativa" prevysia "pozitiva", a to je uz uplne iny pripad, tam nema vyznam ostavat vo vztahu... a ano, existuju baby, ktore su so staredymi chlapmi vo veku ich otcov len kvoli peniazom, ale to sa vztahom nazvat neda, to je chore... what goes areound, comes around