nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

vitaminwater

kam by si pozval babu na prve rande, zaujimas sa o dotycnu,otvoris dvere, ako sa spravas, ked nervacis, to su veci, ktore tebe povedia viac... vies, vela chlapov si mysli, ze su mily, pozorny, dobry, a pritom su niecim divny, bud slizky, dotieravy, a pod.. ale to neber osobne, to som pouziala len ako priklad

Michael86

petko homoško to ty sa ukajas sa neprezradzaj nieje kazdy slepý a škulavý sú ludia co maju takých ako ty somrakov a uchylakov davno precitanych

elsa5.5

nejaké sympatie tam musia byť,mám kamarátku 35-ročnú no ja ked ju počúvam a ten jej pesimistický pohľad na život nehľadá v podstate nikoho,skôr jej to vyhovuje aj som jej chcela dohodnúť rande nie ona nechce.....

vanilka12

beskyd, tak to ja neviem, skrátka je naozaj veľmi chudučký, aj keď je za troch.....a poznám niekoľko takých párov, takže máš šancu, ak ťa to pred spaním poteší :D

petko007

aky som?.......som zabavny mily clovek ktory je obcas nervak no a co kazdy mame nieco...ale neklamem a co poviem plati...