nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

petko007

zenu nie je mat problem...ale ja nechcem zenu len preto aby som mal.....chcem zenu co mi bude rozumiet pomahat lubit ma takeho aky som ....amen.........

elsa5.5

charakter človeka je dôležitý poznám takú babu dokonca je na vozíčku a má sympatického chalana stále usmiata vnútorne je dobrá,ale to tiež nenašla okamžite musíš skúšať a nie snívať o nejakých modelkách....

petko007

nie kazdy ma chut byt spolocensky...ja mam rad prirodu a nie skakat niekde na diskoteke...nepijem nefajcim....ale uz to necham tak .......

Michael86

Si tvrdil tu ,ze vela moletiek aj bohatá dokonca ma o teba zaujem a ,ze ty ich nechces tak potom ta zeny chcu si protirecis a pravda bude asi niekde inde preco niesi aspon uprimny a nenapises ,ze ta ziadna nechce sa stavim ,ze ak by o teba prejavila nejaka zaujem beries vsetkymi desiatimi

LUI Funes

Nejde vobec o to ako vyzeráš ale aký si to je podstatné .JAJKA DOBRE NAPíSALA, vždy psychika prerazi, či si spoločenský alebo uzatvorený to je podstatné ak si sebavedomý a spoločenský to pritiahne ka ždé dievča,to nevadi že trocha škuliš ver mi.

Poznala som pár kde žena bola skor škaredšia ale mala silnu psychiku čiže sa vnimala pekná a on bol krásavec,je z nej sice psychologička ale aj tak sa rozviedli.

petko007

mna udivuje jedna vec ako viete kto som a aky som....viete velke nic o mne....bavili sme sa o tom ze ma baby nechcu kvoli vyzoru...nie preto aky som....hod kamenom ten co je bez chyb....

Michael86

Ked chces len sexi stihle zeny znamena to ,ze ti ide iba o jedno tak naco by bol zene chlap ako si ty evidentne ti nejde o vztah,lebo myslis len prirodzením a s takých ako ty je mi na grc ty geco bezcharakterný ...Nezaujimaju ta pojmy ako vzajomne porozumenie harmonia proste aby ti bolo s osobou ktoru mas rad dobre ty ani nevies mat rad tebe ide len o jedno si chorý jedinec odpad a sposobil si si to svojim myslenim ....ende

Michael86

Došli ti slová vieš prečo ?Lebo som ako sa hovorí trafil do čierneho si obycajny uchyl co doma onanuje jedine Danka a Janka mali o teba zaujem tvoja prava a lava ruka .