Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citím sa jak prasa

Príspevok v téme: citím sa jak prasa
fatwoman

neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras

frejko

smajliqa - prepac, ja som niekde napisal ze som za 3 dni zjedol 1 chleba ?? nic take vo svojich prispevkoch nevidim :)

frejko

goccia - nie necitil - dokonca som v tej dobe zacal aj s posilovanim :D .. ked moja vaha klesla na 67 tak som s chudnutim prestal .. vahu si drzim uz asi 3-4 mesiace, ziadny jojo efekt, niekedy mam 67, nikedy sa mi podari 68, mozno aj viac, podla toho kolko jem a kolko sa hybem, ale nikdy nie viac ako 69

co sa toho jojo efektu tyka (vela ludi ma s tym strasilo), ten nastane v takom pripade, ako bol nizsie spomenuty od niektorej z prispievateliek - par dni nic nejedla, potom sa natrieskala na oslave, a na druhy den mala o 3 KG viac .. ale chudnutie je proces dlhodoby.. za 3 dni neschudol este nik :)

smajliQa

lorajova...

zalezi aj od toho, kolko ma dana potravina bielkovin, sacharidov, tukov.. pozri si zlozenie.. piskoty su samy sacharid...

smajliQa

mataBB

tam komentuj radsej frejka... on zjedol jeden chleba za tri dni.. mozes sa radovat, je tu dalsi, ktory neje.. .no.. pusti sa do neho..

vdaka ze kazdemu hovoris ze mam PPP.. sak teda co... mam zacat aj ja tu vytahovat tvoje problemi??? v maile som ich upozornila na to, ze to bola moja dieta a ze ju neodporucam,.,. ak maju zdravy rozum, vedia co je dobre a co nie,., nemusis ma tu furt zhadzovat... takze mi daj laskavo uz pokoj

Lorajova

Ja mám jednu otázku ohladom jedálnička. Ak má napríklad ovsenná kaša energiu 350kcal a piškóty ktoré sa chystám zjesť 250kcal tak radšej zjem tie piškóty aj keď viem že je tam použitá pšeničná múka a cukor kdežto pri ovsennej kaši nie...Ako je to možné? Veď ovsenná kaša je zdravšia ale teda asi nie dietnejšia ked ma vyssiu energiu?!

frejko

ja som nepovedal ze nejest .. ja som povedal ze obmedzit stravu .. tj. max 1 chleba s natierkou doplneny zeleninou za den :).. tych dni, ked som nedal nic do ust (okrem vody ) bolo malo, ale boli aj take .. a ko som to vydrzal ?? urcote nie tym ze som sedel za gaucom, ale robil som nieco co ma bavilo a na jedlo som proste ani nemal kedy myslet :) ale inac suhlasim s tebou ze je to fakt ucinne aj ked to mnoho ludi odsudzuje ... ono darmo niekto zacne sportovat, ked nezmeni a nezredukuje jedalnicek .. vybeha sa. pride domov, da si slaninku, a to co vybehal ma aj naspat :)