Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citím sa jak prasa

Príspevok v téme: citím sa jak prasa
fatwoman

neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras

babulka92

ahoj smajlinqa mohla by si to prosim ta poslat aj mne ?? Na mail x.babatko.x@azet.sk :??? bola by som ti moc vdacna ;)

ja:)

smajliQa, prosim Ta, uz je to asi otravne, ked Ta o to kazdy prosi, ale mohla by si to poslat aj mne? :) dakujem..... majcul@seznam.cz

duky

Mne osobne velmi pomohla Dukanova dieta,v ktorej sa clovek nemusi na mnozstve jedla obmedzovat,len dodrziavat par zasad...A kto sa chce naucit zdravo stravovat,tiez mozem len odporucat.A konecne som objavila aj slovensku stranku,kde sa o nej pise a kde je Kniha navstev-diskusne forum... www.dukanovadieta.com

RNG

Nadvaha nie je z nicoho, je to
alebo z privela kalorickych jedal,
alebo z nedostatocneho spalovania, kde hraju rolu telocvik a cinnost stitnej a inych zliaz.
To vsetko sa da bez problemov adresovat:
Menej kalorickych skrobovin a cukrov,
viac zeleniny a vlaknin,
viac a intenzivnejsie cvicit,
brat jod na podporu cinnosti stitnej zlazy.

panda.velka

AHojte, síce som tu nikde nenašla, a možno som to len prehliadla, že o čo sa jedná, SmailiQa, ale poslala by si mi ten zázrak tiež nech to vidím :) Ja som za posledný polrok schudla už 9 kíl, jednoducho - pravidelným pohybom :o) Ale potrebovala by som schudnúť ešte minimálne 15 - 20 kg, mám dosť vysokú nadváhu. Tak mi to prosím pošli na zuzkalienka@gmail.com Ďakujem :o))