Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citím sa jak prasa

Príspevok v téme: citím sa jak prasa
fatwoman

neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras

goccia

to, co opisujete, mam v podstate vsetko aj ja za sebou. ale aj tak po niekolkych mesiacoch prislo obdobie, kedy uz som nemohla tak dalej fungovat, akoby mojmu telu dochadzali baterky. mozno treba najst zlatu strednu cestu. no ved snad vam to vydrzi, zelam vam to

frejko

smajliqa - tak to ma byt :)

a este som zabudol - jedna univerzalna, ucinna rada pre vsetkych co chcu mat nizsi prijem energie a zaroven sa ani moc neobmedzovat - bolo to niekolkokrat spomenute nizsie ale pre istotu este raz - vyhodte tie sladke malinovky a dajte sa na pitie cistej, alebo mineralnej vody.. jednak usetrite, lebo je lacnejsia, a viac vas to osviezi, ale hlavne, neobsahuje cukry, ani rozne nahradne sladidla .. to je to minimum co mozete pre svoju vahu urobit

smajliQa

frejko ma v tomto uplnu pravdu...
ja ked mam volny den, idem na bowling, potom hrat tenis, chodim do fitka, alebo plavat, na bicykel, proste nieco stale robim.. stale stale.. vybehnem s hafanom von. skocim do obchodu s handrami. chodim len tak na prechadzku, aj nakupovanie ma svoje vyhody... proste to len chodis a chodis a chodis....
vies kolko spalis energie,? moc .... a ani nestihas pri tom vsetkom mysliet na jedlo, alebo nan nemas cas...

moj pripad :)