neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras
citím sa jak prasa
baby mate to tam :)))
nenadávaj si,namiesto toho cvič,jedz každé 3 hod. , musíš vypiť denne 2,5 - 3litre vody a pojde ti to
SmailiQa, poprosím Ťa veľmi pekne, mohla by si to poslať aj mne? Dúfam že Ťa tým veľmi neotravujem, keď Ťa každá o to žiadame:
silvus27@centrum.sk
smajliqa dakujem za preposlanie materialu.
SmajlinQa: keby si bola taká láskavá, tak aj mne by si mohla poslať :) na renata678@centrum.sk
SmajliQa veľmi by si ma potešila ak by si to poslala aj mne, prosím ;) , Teenynka@centrum.sk, vopred ďakujem
ahojte baby, tak ja som sa vam to pokusala poslat vsetkym, neviem komu to doslo, a komu nie, niektore mi vypisali ze mail odoslany v poriadku, na niektore mi doslo ze not delivery... no tak neviem... snad sa podarilo.... dufam...
a dufam ze som pomohla aspon trochen
od detstva mám nadváhu ale vždy to bola nadváha tak max 10 kg a teraz je to 20 až 25 kg, a ja ani neviem z čoho to mám, chodím na bicykel, na telesnej v škole cvičím, do školy aj zo školy chodím pešo-čo je pribl. 5 km denne, pijem čistú vodu občas nejakú sladenú, potom jem normálne domáce jedlá, obedy v škole a raz za týždeň nejaká čokoláda alebo chipsy :D, ale nemyslím, že jem až tak nezdravo a doktorka mi nikdy nič na moju nadváhu nepovedala, do nejakých 14 rokov som to nejak nevnímala, proste mi moja váha nevadila ale taký posledný rok-dva mi vadí neskutočne
@fatwoman: nie je dolezita len teoria, ale overene dlhodobe vysledky. nieco najdes tu:
www.zdravochudnut.sk
takze cica-nemam tucha ako sa stravujes alebo ako ale mas pravdu na 17 rokov je to teda dost-nic to, hore hlavu a zmen si prosim ta tu otrasnu prezyvku-tak ako sa vnimas ta budu vnimat aj ostatni!
prvy krok je odhodlat sa-neni to len o vyzore ale aj o zdravi-to si uvedom...neviem sa aku dobu si stihla pribrat tak budeme vychadzat z toho ze je to len zo zleho stravovania a malo pohybu a nie z napr stitnej zlazy alebo cosi podobne.
takze ak si odhodlana-mozes sa ukludnit lebo to urcite dosiahnes a budes krasna a stastna-je dokazane ze kto sa stresuje kvoli vahe este viac pribera lebo stres pomaha ukladat tukove bunky-overene odskusane na niekolkych znamych a aj sebe samej. Najdi si nejaky sport co ta bavi-mna momentalne bere tae-bo, dodava mi to energiu a pomaha proti stresu a pomoze vyzurit sa:)
viz priklad: www.youtube.com vdaka netu mozes cvicit vpohode aj doma-co ak si drevo ako ja a neznasas ked na teba cumia ,je dost vyhodou:) a o strave a podobne ti tu urcite popisali uz kilometre-ale najdolezitejsia je psychika-treba mat pevny ciel ktory fakt chces , verit ze ho dosiahnes, ukludnit sa a ist za tym:)...ja ked chcem "prezrat"tak premyslam-ten pocit v mojich ustacj opadne ale ten spek na bruchu nie...tak kaslem na to:D drziiiim palce:)