neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras
citím sa jak prasa
goccia, ak budes niekolko mesiacov mat stale ten isty jedalnicek, a bude v nom z kazdeho rozku trosku, a budes tie potraviny obmienat, tak nevidim dovod preco by mal ten jedalnicek prasknut,???? ved nebude mat preco...
posli, prosim ta, aj mne. :)
nathalia123@centrum.sk
goccia - presne ako hovori smajliqa - zalezi len a len od teba .. prve hodiny, dni, bude pocit hladu neprijemny, no na to sa da zvyknut .. a hlavne ako som uz spomenul - pocas tejto doby chudnutia si musis najst mnozstvo aktivit, aby si nemyslela na jedlo.. na intraku som mal skolu, potom sport, a ked uz bol vecer, prisiel cas na ten jeden chlebik .. ale musis mat volu .. ono si musis dat otazku - kedy clovek chudne ?? no predsa ked ma vacsi vydaj energie ako jej prijem. a ako schudnut (relativne) rychlo ? no predsa obmedzit prijem na minimum, a zvysit vydaj na maximum .. hlavne si pred tym nez zacnes najdi nieco, ako budes zabijat cas, ale nie doma .. chodievaj do fitka, do prirody .. alebo hoci co kde nebude jedlo pristupne
ja som to myslela z dlhodobejsieho hladiska, napriklad ze niekolko mesiacov mam taky slabsi jedalnicek a potom to akosi krachne...
smajliQa, mozem ta poprosit? elizabethLT@azet.sk .... mohla by si mi poslat tej jedalnicek? aspon precitat mozem :)
jak moja znama..s trasne sa dala na mliecnu dietu, a vydrzala dva dni,,, a potom sa jej pytam, no co, jak sa drzis, a ona ze dnes som trochu zhresila,.. a ja ze to co?? uz ,,?? tak skoro,? a ze jak??? a ona ze no miesto termixu ci mlieka ci co ze si dala zakusok.. a ja ze jaj sak to neni az take hrozne.. si dostala chut na sladke no.. a ona ze no a potom na obed mama robila pecenu kacenu knedlu a maso, tak som neodolala... ze ale nedala som si cely tanier, len polovicku,, dojedla som to az vecer :D:D:D
nevedela som ci sa smiat alebo co na to povedat :D.. a ona ze a zajtra mam pokracovat vo stvrtom dni??? no tak ja nevem :D
frejko.., to asi ano :D
a goccia... zalezi od pevnej vole... ale to uz sama najlepsie uvidis prve dni, ci to vydrzis, alebo ci hned pri tretom dni diety vyzeres chladnicku :D
aj ja chceeeeeeem :DD ale nespadnem do hladovania a nasledneho prejedania?
v pohodee :) .. asi sa vsak na oblubenej metode chudnutia zhodneme :)
frejko... prepac... som asi zle citala..