Akné, uhry, hnisavé zápaly

petruška

Ahojte všetci, mám problémy s akné, a spravila som si test čo ho moze sposobovat, pretože raz mam tváričku ako bábika a inokedy sa to dost zhorší.Písala som si čo som jedla, ale to je hlupost, jedlo na akne vplyv moze, ale nemusí mať.Prišla som na to , ze akne je s časti nervového povodu. Čim viac som bola nervozna a hádavá, tym viac sa mi akne tvorilo. Kozná mi to potvrdila.Viem o čom hovorím, pretože som vyskusala masticky, vodicky, antibiotika, dusík, a vsetko trvalo krátkodobo.Dokonca som si kúpila prípravok od Vichy za 700,- Sk ale vobec nepomohol.Niekto písal o mydle pre bábetka, no to plet vysusuje a stráca svoj ochranný plášť.

lucia12

Netreba vesat hlavu, ale nepotlacat tento prejav antibiotickymi vodickami, zinkovymi ci kortikoidnymi mastami.Homeopaticky sa to da krasne vyliecit.Treba vsak pocitat s tym, ze moze na zaciatku nastat zhorsenie, ktore je ale iba docasne.Najlepsie je dat si najst konstitucny liek, u kazdeho su vyrazky prejavom inej nerovnovahy v organizme.

maria

reakcia na problém akné...V prípade,že sa opakovane vracajú, môže to súvisieť s prítomnosťom baktérií na tonzilách mandliach, treba navštíviť krčné odd.a na základe výteru vylúčiť ložisko, alebo vybrať mandle. Doporučujem.Mária

seva

andelkovia mam 26 a akne 12 rokov,vsetkym som si presla,lieky,antibiotika,vodicky,masticky ktore po case prestanu ucinkovat,antikoncepcia ktora sposobi po dlhodobom uzivani mykozu a Roaccutane "zazrak" ktory ak otehotniete zmrzaci vam dieta, a pomoze tak mozno na pol roka, rok a potom to zacne vsetko od znovu.tak sa s tym radsej naucte zit ak to mate geneticky dane ani svaty s tym nic neurobi,sorry taka je pravda

pišta

Keďže včera večer zapracovala únava, trochu poopravujem záver predošlého prípsepevku:
.
Lieky niekedy môžu zachrániť živor alebo pomôcť v odôvodnených prípadoch udržať kvalitu života na prijateľnejšej úrovni.
.
Vo včeobecnosti je však smutným omylom tohoto a minulého stororočia, že lieky sú riešením našich zdravotných problémov, ktoré sme si spôsobili sami.

pišta

Ak napr. prijímame veľa škrobu, telo nie je schopne ho celokom stráviť. Potom nerozpustná škrobová molekula putuje ako stabilná v krvi a lymfatickom systéme. Je to cudzorodá molekula a telo sa snaží ju vylúčiť – hrubým črevom. Ak je toto hrubé črevo zanesém, napr. mäsitou potravou, telo hľadá iné cesty, ako ju vylúčiť – napr. aj pokožkou, ktorá je plosšne najväčším detoxikačným orgánom. Tieto molkeluy postupne uzatvoria póry, hromadia sa tam a vznikajú uhry.
Škrobui najviac prijímame vo forme bielej múky, reps, výrbokov z nej- chlieb, rožky, sladké pečivo.
Hľadanie záchrany vo forme vodičiek a mastičiek – to je symptomatická liečba, t.j. liečime príznaky ale nie podstatu choroby.
Tak, ako choroba príde, múže odísť, ale najmä naším pričinením.
Hľadajme príčiny ocohorenia a odstraňujme tie!
.
Toto je základ nášho zdravia.
.
Je smutným omylom nášho minulého a tohoto storočia, že pilulka alebo mastička je našou životnou záchranou.

pišta

Organimus neochorie len tak. Má vytvorenú výbornú symbiózu všetkých vnútorných pochodov, aby si zachoval homeostázu – t.j. vnútornú rovnováhú na fyziologickej úrovni. Okrem toho má množstvo obranných mechanizmov, ako sa chrániť pred nepriateľmi typu baktŕie, víruy a pod.
Orgány- hrubé črevo, močový mechúr, pľúca, pečeň, obličky ale aj pokožka, plnia veľmi dôležitú detoxikačnú funkciu. Pomocou nich sa zbavujeme splodinov bežného metabolizmu ale aj časti nestrávených zvyškov nevhodných potravín.
Metabolické pochody sú ovplyvňované vdzuchom, čo dýchame, stresmi, ktoré zažívame, tekutinami, ktoré pijeme.
V popredí je ale výživa.
Naše telá sú tu desaťtíce rokov. Prekonali dobu ľadovú, absenciu lekárov, nemocníc a piluliek.
Prežili sme!
Takmer za každou chorobou treba hľadať negatívne podnety, ktorými vystavujeme svoje organizmy.
Najčastejšie je to nevhodná výživa.

maddy

vzdajte to, ja to mám už minimálne sedem rokov a takmer žiadna zmena... a kožná lekárka to tiež nevyrieši. s čistením treba začať zvnútra a nie zvonku všelijakými vodičkami a mastičkami. a zvlášť zineryt je nanič. antikoncepcia to trochu zlepší, ale nie je to žiadna výhra. snáď nám to aspoň do tridsiatky zmizne...

jančura

Mala som tiež problémovú pleť.Skúste si tvár umývať mydlom na prania PALMA kokos,vyrážku potom natrieť zásypom so sírou SULFOTHION.Mne to tiež poradila známa,ktorej to odporučil,že vraj niejaký dermatolog.To je jedno,zabralo to aj v mojom prípade.

nastvaný

ahoj ja sa liecim na akne u kožnej asi pol roka a stojí to za ...uz som mal hadam vsetko lieky masticky vodicky vsetkých mozných druhov a iba ho trosku zmiernili,citim sa ako chemické laboratorium.Už ozaj neviem co mam robiť pomôste mi prosím!!!!!!!!!!!