Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

burko3_2

ja by som poradila umyvat si tvar detskym mydlom, osobne mi to velmi pomohlo a umyvat si tvar studenou vodou. tiez som mala rozne pripravky a kamoska mi poradila detske mydlo a studenu vodu a pomohlo.

Lia

Mam 23 rokov a pred rokom a pol sa mi na krku vytvorili velke vyražky mam to doteraz,tiež som vyskušala všeličo a nepomohlo mi.teraz chodim na kožne,beriem asi týžden Zineryt a zatial mi to nezabera.Pred tym som mavala 10 rokov nie vždy vyražky na tvari.Chcela by som sa opitať či existuje na to leizrova,alebo ina operacia ktora by mi odstranila vyražky natrvalo a kolko to stoji.Vopred dakujem.

jatyon

vycistite si organizmus .. napr. 14-dennou hladovkou a pitim iba stiav..
.
a mohli by ste skusit Nu Skin Clear Action

siska

ahojte, tiez patrim k vsetkym tym zufalcom, ktori maju problem s akne. Mam 23 rokov. Do 20 som mala celkom v pohode plet, ale potom sa to velmi zhorsilo. Vyskusala som uz naozaj vsetko. pitie caju, kremy, maste, naparovanie, antikoncepcia mi nerobila dobre na psychiku...a uz som naozaj zufala. poradte mi prosim, kazda rada ma u mna cenu zlata Siska.k@zoznam.sk

sonidlo

ahojte mam 22 rokov a moj problem s akne zacal v 20ke,predtym som mala uplne dokonalu plet,neviem co sa porobilo,zacali sa mi robit vacsinou podkozne vyrazky,ktore sa akoby zoskupovali,vyskytuju sa hlavne na licach,dost svrbia,su bolestive a koza sa mi odlupuje,casto ju mam zapalenu,momentalne uzimam antikoncepciu na liecbu akne,no vsak bojim sa ze mi moc nepomaha,nevidim zatial ziaden jej z ucinkou,okrem toho pouzivam kozmetiku Vichy normaderm,ani to moc nezabera,predtym som vyskusala veskere pripravky,dokonca ani kozna nepomohla,ak niekto viete poradte mi a napiste na moj mail,budem vam velmi vdacna

anonym_3509

Ahoj Bela. Volám Sa Kristína a som kozmetička, vraj máš problémy s akné.môže to byť poroblém hormonálny ale aj zle zvolená kozmetika. skús sa mi ozvať a môžme o tom pokecať. napíš ja si tvoju správu prečítam a určite ti odpíšem aj pomôžem.pa

kyty

ahoj akne mam uz skoro 10roky ale stale je liecba neuspesna ako mam postupovat lebo uz fakt neviem si dat rady som zufala nic nepomaha

sophia

Ja som mala tiez problemy s pletou. Potom som zacala pouzivat kozmeticke vyrobky zo soli z mrtveho mora a s nou som si robila aj kupele celeho tela. Pomohlo mi to skus a uvidis