Akné, uhry, hnisavé zápaly

lea

Roaccutan 20 mg stojí asi cca 1900,- a ty z neho budeš platiť cca 120,-
A po dodržaní istých podmienok, naozaj pomáha!

jan

Dobry den chcela by som sa spytat ze ci by ste mi nemohli poradyt ako by som si mohla vyliecit akne na tvary skusala som uz vsetko mozne ale nic mi nepomaha po tom akne mi ostavaju cervene flaky prosim vas poradte mi ako by som sa ich mohla zbavit a co by mi ich pomohlo vyliecit .Dakujem Silvia

avana

Ahoj luigi39, chcela som sa Ta opytat ako je to s tym hradenim liecby s Roaccutane tabletkami...ked mi ich predpise lekarka, hradi cast aj poistovna? Kolko by ma to v tomto pripade asi vyslo?

luigi39

Cavte vsetci ... ak zajdete za svojim koznym lekarom tak chcite liecbu s Roaccutane tabletkami ... ale iba ty starsi okolo 17 rokov .. ale je to draha liecba preto nie kazdy lekar vam ju predpise .. ale zabera to mozem potvrdit ... a co sa tyka masticiek alebo kremov mne naozaj pomohol iba Freederm ... lenze ten mam z anglicka a stoji v prepocte okolo 500Sk za 25g. Ale pomaha .. tak ak mate moznost zozente si ho

avana

Bohužial vám niečo poviem, určite existujú rôzne prípravky-krémiky, ,,vonkajšie" lieky, ktoré vám môže zlepšiť prejavy akné...ale myslím si že tieto lieky na vonkajšie použitie pomáhajú iba dočasne, i ke´d je to individuálne. Skúsila som toho už veľmi veľa od Zinerytov, Dalacitov, roztokov so sírou, zlupovačku v nemocnici, liečiteľa....a teda z vlastnej skúsenosti vám radím aby ste sa zamerali hlavmne na vnútornú liečbu, ktorú podporte i vonkajšou. Ja teraz užívam vitamíny na pleť DERMABION, ale v lekárni som i zahliadla drahšie,a le predpokladám účinejšie lieky, ktoré sa dajú kúpiť i bez receptu. Skúste sa informovaž v lekárni...stoja cca 500sk a treba vybrať 2 dávky...čítala som že na akné pomáha aj Borák lekársky, no ten som zatiaľ nevedela nikde zohnať...
No hlavne sa nevzdávajte!V mojom prípade sa akné radikálne zlepšilo vekom...Držím vám palce...

pišta

No, vieš, zase mi to aj trvalo, voľačo tam nasúkať. Koťuha akási, veruže sa aj vzpierala!
Knihy, inet, rozhovory, semináre, ale predovšetkým, skúsenosti. Moje. Často - negatívne. V minulosti.
Teraz hard disk ako aj periféria začínajú ako-tak fungovať...Na rozdiel od MS Windows mám vlastný operačný systém zadarmo - prírodu..Chceš? Zájdi do lesa alebo na záhradku...Je ho dosť pre každého : - )))