Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

uhriq

Mam takmer 25 rokov, tvar posiatu vyrazkami a svojsku teoriu preco to tak je.Kedze niesom velmi sexualne aktivny (sexualne nedospely - pubertiak),telo stale produkuje hormony zodpovedne za moj zfarbeny xicht....hmm.co vy nato?

baba

ja som si dala urobiť vyter z výražky, vysiel mi z nej streptokok aj stafilokok. imunologicka asi aj kožna môže na to predpísať špecialne séra, ktoré sa berú podla farieb,(rôzne účinky)a presne predpísané na dni. Kamarátka mi to poradila, jej to 100% pomohlo.ale nechcú to moc predpisovať, tie séra sú drahé a len po známosti.

Lia

ja tiež použivam zineryt 2 týždne predpisala mi ho kožna.Zabralo mi to trocha a ostali mi po vyražkach napadne jazvy mam ich na krku a neviem ako sa ich zbaviť.niektore jazvy mam tam už mesiac rovnako napadne a trapi ma to.Neviete mi prosim vas niečo na to tie jazvy poradiť?su na to niejake kremi?a ešte sa chcem spitať či sa oplati odstraniť vyražky a jazvy leizrom a kolko to stoji?Vopred dakujem.

kacicka

najviac zabera,ked si dam poriadne hlbkovo plet vycistit u kozmeticky.mne staci raz za 3 mesiace.nie je to nic prijemne,plet potrebuje tak 2 dni na zotavenie,ale vysledok stoji za to.mam potom peknu cistu plet.a doma si raz az dva krat tyzdenne dam hlbkovo cistiacu pletovu masku.

srdiecko

Ahojte!Prosim, kto by mi vedel poradit s mojim problemom s pletou? Uz nemam ani tak problem s akne, ale s cervenymi flacikmi, ktore mi po nich zostali..mam aj miesta, ktore vyzeraju ako male jazvycky, mam tam ako keby nedorastenu kozu..kto mi poradi????

žužu

milý Bela aj ostatní. s tými vyrážkami som si užila svoje a to už mám 2 roky pred 30.. teraz mám na to jednoduchý recept. momentálne používam čistiace prípravky s obsahom čajovníka (tee tree oil).a ak používate pleťové vody, tak si k tomu na tú vatu kvapnite 1-2 kvapky olejčeka. namiesto pleť. vody môžeta použiť aj normálnu vodu.(túto radu mám od kozmetičky.) teraz mám už konečne s akné pokoj.a môžem papať čo chcem a koľko chcem.

S

myslim si,ze kozna pomoze tak maximalne s akne v puberte,ked je to uz po 2O,je to väčšinou problem gastroent.alebo endokrinolog.Masticky su drahe a ucinkuju len na povrchu a ked nieco nefunguje vnutri,tak masticky to nevyliecia,mozno urychlia hojenie jednej vyrazky,ale druha uz je na ceste von

Michaela Šiková

Mám dlhotrvajúce akne.Vyskúsala som rôzne liecby..Zinerit a podobne..jedine antibiotika a antikoncepciu som este nevyskusala.Prosim vas pomôzte mi najst nejaky vhodny pripravok na liecbu mojho akne.