Akné, uhry, hnisavé zápaly

velika1

ahojte,tak ja som uz 30 mala a stale mam problemy s pletou.Fakt uz neviem co s tym,pravidelne chodim ku kozmeticke,staram sa o plet aj tak sa niekedy vyhadzem tak,ze......V poslednej dobe sa mi ale na cele zacali vytvarat podkozne,malicke,ale strasne vela a neviem co s tym.Pravdupovediac,nechcem pouzivat kadejake chemikalie,najradsej nieco prirodne,takze ak s tym ma niekto skusenosti alebo s tym robi,prosiiiim poradte.

pišta

Wikinka, prepáč, nestíhal som sa ozvať. O tvojom inak určite peknom jazýčku :-)(okrem tej bielej) sa ozvem za pár dní.

wikina

No neviem, Pista. ale nie je to vela prace, tak to mozeme skusit:
- najviac akne okolo nosa nad perami a v strede cela, kus po licach
- jazyk je belsi, napravo od stredu mensia ruzova skvrna
- mam podla tvojho znacenia - 2, cca 3 roky.
Poskusala som vselico, ale striedavo oblacno...:(
Staci?

lubo

robim s pletovou vyzivou a riesim tieto problemy. ja som sa behom 2 tyzdnov pekne zbavil akne,mal som zmiesanu plet ale upravil som si PH a teraz ju mam vyborne zhydratovanu a pevnu. ak mate seriozny zaujem riesit problemy s pletou ozvite sa mi na mail lubomarjov@yahoo.com

silvia

Pozná niekto prípravky- výrpbky proti akné?Vyskúšala som rozne mastičky ale skor by som som chcela niečo na prírodnej báze, dakujem Vám velmi pekne a dakujem za kazdú radu pomoc!!!Co pomhlo Vám???

pišta

TEST NA AKNÉ a UHRY
–––––––––––––––––––––
Najlepšie po rannej hygiene, ale aj kedykoľvek v priebehu dňa, ak ste nepili predtým kávu alebo mrkvovú šťavu, urobte toto:
-pozrite na svoju tvár do zrkadla a zapíšte, kde sa najviac vyrážok vyskytuje (čelo, vľavo do nosa, celá tvár...)snažte sa o presnú lokalizáciu
-riadne vyplazte svoj jazyk a zapíšte si : je celý ružový, alebo celý biely, alebo má biele škvrny (pri koreni, na špičke, vľavo vzadu...) alebo to isté, ibaže tmavšie škrvny na bielom jazyku...snažte sa o presnú lokalizáciu škvŕn
-stupeň uhrovitosti : 1= málo, 2= viac, 3= veľa
-obdobie v rokoch alebo mesiacoch , ako dlho akné a uhry máte
Toto zapíšte na tento web potom to spolu vyhodnotíme...:-)
Začíname...

pišta

Všetci, ktorý máte problémy s akné a s uhrami!
Vymyslel som pre vás takú malú hru, také malé vzrušo.
Ak popíšete svoje nejaké prejavy, ja ich spracujem a podrobne vysvetlím a popíšem, ako to všetko z určitého pohľadu nakoniec môže byť.
Počkáme aspoň na pár vstupných údajov (ak teda vôbec prídu : - ))
.
Samozrejme, niekto môže napísať aj-bludy. Nuž, s tým neurobíme nič.
Pravdivosť výsledkov bude úmerná pravdivosti vstupných údajov.
A keby test nevyšiel? Nezablúdime v kozme, ale môže nás to zase kus posunúť ďalej v poznaní bližšie... k nášmu zdraviu.
Všetkých zúčastnených.
Začíname.

pišta

Pre niekoľkými rokmi niekoľko krajín EÚ a Rusko spojilo svoje sily. Postavili družicu a vyslali na prieskum Marsu. Družica v hodnote 2,5 mld Euro sa stratila v nekonečných hlbinách Kozmu.
Keď analyzovali dôvody, vedci prišli k záveru:
Chyba v niekoľkých desiatkach riadkov z niekoľko stoviek tisíc riadkov programov (software), pre ovládanie družice.
Chybný test software...