Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

Winona

Evka velmi by som ta poprosila o radu.Ak by si bola taka zlata skus mi napisat na mail tvoj sposob liecenia akne.Vopred ti veeelmi pekne dakujem.

Hamo

Ahoj, poznam skvelu kozmetiku, s ktorou ti mozem povedat ze na 100% sa ti to zlepsi. ja ju pouzivam som absolutne spokojna, vsetky vyrazky su prec, ked ma videli kamaratky co maju problem s pletou, okamzite si ju pokupovali. info Lenalenja@gmail.com

anonym10

Vsetkym ktorty mate problemy by som poradila pit vela vody.Pitie vody cisti plet.Mne to pomohlo.Vela ludi podcenuje dodrziavanie pitneho rezimu.A je to aj sposob ako schunut.

Evka

Pekný večer..AJ JA SOM MALA 12 ROKOV PROBLÉM SO SILNÝM AKNÉ, PIGMENTOVÝMI ŠKVRNAMI,VRÁSKAMI,PÓRAMI NA TVÁRI A CHRBÁTE A BOLO TO DOSŤ NEPRÍJEMNÉ..ANTIBIOTIKÁ, TEKUTÝ DUSÍK,MASTIČKY, TO VŠETKO POMOHLO, ALE LEN NA CHVÍĽKU...S PLEŤOU PROBLÉM NEMÁM, NAŚLA SOM KONEČNE NIEČO,ČO MI JU POMOHLO VYČISTIŤ A ZMENIŤ ŠTRUKTÚRU... Pracujem v poradenskom centre na základe svojho výsledku a rada pomôžem aj Vám..Mgr.Kormaňáková.O9O8926184,O9O2712513

anon

na akne je vyborna vec ak si prikladáte suché a horúce obklady. drobne vyrazky sa daju odstraniť aj prepichnutím injekčnou ihlou a vysať čistou hyg. vreckovkou

BB

Caute. Vie niekto poradit, kde sa da zdokonalit v hlbkovom cisteni? Som kozmeticka, ale chcela by som v tomto smere ziskat viac praxe. A kde sa da kupit leharko tzv.koliska?
Dakujeeeeeeem. :)

ANONYMKA

POMOC JA MAM UZ TOHO DOST!!!!!!WYSKUSALA SOM TOHO DOST A BUD SOM NA TO ALERGIDKá ALEBO TO NEPOMAHA MAM UHRY A WYRAZKY NACELE HELP MEEE PROSIMMM!!!!!!PROSIM UZ MAM TOHO DOST JEDINE CO MI K ZIWOTU CHYBA JE SA AKNE ZBAWIT A UZ BUDEM SPOKOJNA.PROSIM POMOZTE.MAM 13:)