Akné, uhry, hnisavé zápaly

blska

Ahoj Bela, musim potvrdit slova skoro vlyiecenej, pretoze pretoze akne, uhry a podobne potvorky sa na tvari vytvaraju z 90% o zlej stravy a ostatne robi psychika...takze vyhod vsetky syry, mlieko, slane, cokoladu, citrusy a exoticke ovocie, obmedz masko - hlavne mastne a papkaj trochu viac zeleninky...takisto vychod vsetky tazke kremy a odličovače a používaj to, čo môžu babätká...držím päste :o))

skoro vyliecena

mila laura.vem ze s tym mas problemy lebo ja som presla tym istym.brala som vselijake antibiotika...roacutane aj to co to tu kazdy tak ospevuje.zabraloa le len na kratko a zapaly sa mi stale vracali.STALE!!!tak som to zobrala do svojich vlastnych ruk.ja som tiez prv pouzivala vsetky drahe znackove pripravky ni NIC.AKNE SA DA LIECIT JEDNODUCHO.PROSTE SA MUSIS stravovat uplne zdravo.KAZDY VECER si daj mrkvu postruhanu.VAZNE TO POMAHA..a kup si v lekarni decke mydlo a pytiol..MNE TO POMOHLO.!!a uz s tym nemam problemy.tvar sa mi zlepsila o 90%...tie male jazvycky ostali z pucenia...tak vela stastia prajem

skoro vyliecena

ahojte..uz dlhsie ma trpilo akne.brala som vseliake antibioika,,zinerit..minimalne 10 baleni a stale mi nic nepomahalo..a ked tak len na kratku dobu a zamedlho sa mi vsetko vratilo.PRETOZE O tvar sa treba starat aj vnutorne a tak isto aj vonkajsie..ZACALA SOM SA STRAVOVAT zdravsie vyhybat sa mastnym jedla..na tvar je velmi dobre mrkva.kazdy vecer pred spanim som si nastruhala mrkvu osladila azjedla.tvar si treba cistit aspon 3 krat na den.studenou az vlasznou vodou.kupila som si jedno decke mysdlo a kazdy vecer si nim tvar umyvam a oplachnem studnou vodou..potom na tvar si dam pytiol..TATO MASTICKA ROBI ZAZRAKY.teraz si chodim vonku aj bez aknekoloru a bez make upu..JE TO FAK PECKA.POMOZE..MNE SA VYSLEDKY DOSTAVILI DO TYZDNA.takze vazne vam dporucam pytiol.vsetko mydlo aj masticku si zakupite spolu v lekarni.petra

janka

Aj ja som mala hrozne akne.Vyskusala som asi vsetko mozne, nic nepomahalo.Neminajte zbytocne peniaze na kremy, akne treba liecit zvnutra. Chodte ku koznej lekarke a dajte si predpisat Roacutanne. Plet mam v perfektnom stave. Lieky su skodlive na pecen ale ak chodite na testy, tak to je ok. Pomaha to na 100%

lucka z piešťan

ahojte všetci,
mám 22 rokov a akné má sprevádza vpodstate od puberty. Je však zaujímavé,že v puberte som ho malo oveľa menej rozšírené ako napríklad pred pol rokom. Hlavným miestom výskytu všetkých mojich hnisavých problémov sú líca. Po dlhoročnom trápení a zháňaní nejakých dobrých babských liekov a zlyhávaní všetkých rád som jedného pekného dňa naďabila na (u mňa určite) zaručenú pomoc. A tým je aloe vera. Je to kaktus, ktorý si aj doma pestujem. Jeho zázračná šťava ukrytá v listoch je hotovým liekom. Navyše sa o neho netreba veľa starať a ako vraví moja mamina - rastie ako burina. Pre tých, ktorí však k dispozícii nemajú tento kaktus mám dobrú správu - existuje v lekárskej konzistencii. Takže môj liek: Každé ráno pijem 100% šťavu z listov aloe vera, ktorá sa dá kúpiť v lekárny (0,5L - 400 sk ale pije sa 15cl denne}. Inak si pleť 2 krát denne peelingujem a hneď po peelingu ju potieram 93%tným gelom z aloe vera - tiež sa dá zakúpiť v lekárni.
U mňa to proste funguje výborne a už po 2 týždňoch som zaznamenala veľa zmien - rany sa začali hojiť a každým dňom sa mi tvorilo menej a menej raniek...Tak držím vám všetkým palce, pretože viem čo to je sa hambiť za svoju tvár!!!