Akné, uhry, hnisavé zápaly

zona_zet

moja adresa je backsidegirl@orangemail.sk.prosim vas o radu dakujem....hlavne o to aky make up je vhoden pouzivat na tvar.dakujem.

zona_zet

cawte..mam problemy s tvarou uz dlhsiu dobu!berem antibiotika ale tvar mam velmi suchu a ked si dam make up tak to vyzera dost neprirodzene.moze mi niekto nejalo poradit?aky make up...sa pouziva pri vyrazkach?doteraz som pouzivala aknekolor..ale kazdy vravi ze zostavaju po nom jazvy.prosim vas o radu...dakujem

berusa

no ja som bola u koznej a ta mi predpisala erufluid ci nieco take a vyrazky mi viditelne zmizli uz po tyzdni pouzivania ale teraz ich mam spat pretoze ten olejcek mi dosiel

hviezdicka

awoj ivka! prosim ta pomoz aj mne napis ako sa toho zbavit mam 15. uz som toho mnoho skusila moja adresa:35bambulka@post.sk PROSIM!!!!

mapa3

ahojte aj ja som mal problem z akne na cistenie pleti pouzivam od loreal pure cistiaci gel a potom si tvar natriem hydratacnym kremom lereal gel stoji oklo 180 a krem 220 kupujem si to v dm drogerii a ked sa mi velmi masti plet tak pouzijem zinerit ale fakt vyskusajte hydratacne kremy fakt to zebera bo tie prkotiny co predpisuje kozna len drazdia a vysusuju plet a este velmi dobry je krem dermacol je denny a nocny zaroven to je super a stoji okolo 150 sk ale fakt funguje

jing-jang

Je chyba, že sa všetci držíme štandartu a hľadáme mastičky na to, aby sme liečili akné,uhry a pod., čiže dôsledok niečoho. Podľa východnej medicíny je treba hľadať príčinu prečo ten daný stav nastal.Napíšte na sotar@szm.sk Poradím