cawte..mam problemy s tvarou uz dlhsiu dobu!berem antibiotika ale tvar mam velmi suchu a ked si dam make up tak to vyzera dost neprirodzene.moze mi niekto nejalo poradit?aky make up...sa pouziva pri vyrazkach?doteraz som pouzivala aknekolor..ale kazdy vravi ze zostavaju po nom jazvy.prosim vas o radu...dakujem
no ja som bola u koznej a ta mi predpisala erufluid ci nieco take a vyrazky mi viditelne zmizli uz po tyzdni pouzivania ale teraz ich mam spat pretoze ten olejcek mi dosiel
ahojte aj ja som mal problem z akne na cistenie pleti pouzivam od loreal pure cistiaci gel a potom si tvar natriem hydratacnym kremom lereal gel stoji oklo 180 a krem 220 kupujem si to v dm drogerii a ked sa mi velmi masti plet tak pouzijem zinerit ale fakt vyskusajte hydratacne kremy fakt to zebera bo tie prkotiny co predpisuje kozna len drazdia a vysusuju plet a este velmi dobry je krem dermacol je denny a nocny zaroven to je super a stoji okolo 150 sk ale fakt funguje
Je chyba, že sa všetci držíme štandartu a hľadáme mastičky na to, aby sme liečili akné,uhry a pod., čiže dôsledok niečoho. Podľa východnej medicíny je treba hľadať príčinu prečo ten daný stav nastal.Napíšte na sotar@szm.sk Poradím