Akné, uhry, hnisavé zápaly

abrakadabra

kaztdy vecer si umyvaj tvar harmancekom kazdy,kazdy vecer a ak to nepomoze tak ja uz neviem ale pomoze plastika to sa neuraz ale urcite to neni take vazne

miska

moncika,mam dobru aj zlu spravu, ak pouzivas antiac, nevytvoria sa ti jazvy z vyrazok, lebo sa ti preliecia, ale ked uz mas nejake jazvy tak ti nezmiznu, na to je najlepsi laser, ale ani tam sa neuduju zazraky, este sa daju zbrusit ale to je dost drasticke, skus sa na to opytat v nejakom esteticko-dermatol. centre, alebo si nieco pozri na nete ohladom toho, o akne sa urcite musis starat, lebo tych jaziev budes mat len viac

gabriel

Skusala si uz niekedy svetelnu terapiu Bioptron? Odporucam. Ak chces napis na kryon01@centrum.sk a napisem ti viac

janca

dakujem Ethel, uz sa tesim, snazim sa stravovat zdravo, sice dost fyzicky pracujem tak si obcas doprajem, ....parky, skusim i to drozdie, ja uz skusam vsetko, akurat nemozem ist ku koznej teraz, som v Irelande

Poradca

Marttus neviem či Ti ten prípravok pomôže ale určite je dobré isť nato cez vitamíny a ešte by to chcelo zvýšiť pitný režim a začať dodávať do tela viac vlákniny.

mončika

AHOOJTE,VELMI MA ZAUJALO,AKO VELA LUDI CHVALI PRODUKT FIRMY SALCURA-ANTIAC..ALE VAS VSETKYCH,KTORY S NIM UZ MATE SKUSENOSTI BY SOM SA CHCELA OPYTAT,CI VAM AJ JAZVICKY PO AKNE VYROBOK ODSTRANIL.ZA SKORU ODOVED VELMI PEKNE DAKUJEM,CMUK

marttus

ahojte.nedavno som si kupila vitaminy-Viaderm.myslite,ze to pomoze na lahku formu akne? ma niekto s tym skusenost.

neznama

a po ISOTREXINE pali tvar, ale asi tak po tyzdni pouzivania to prejde.. pokozka si zvykne, treba vydrzat, viem co hovorim :) mam s nim vyborne skusenosti, tvaricka je ako z casopisu :)