Akné, uhry, hnisavé zápaly

neznama

Áno,konzumacia drozdia pomaha... a velmi dobra je masticka ISOTREXIN.. informuj sa u kozneho lekara, ten by mal nasadit liecbu.

monika666

ahoooooooj, nepozna niekto z vas nejaku dobru koznu, resp. dermatologa v kosiciach. moze byt aj nejake sukromne centrum. dakujem pekne

janca

Ahoj, mam 25r a od 15 mam akne, raz horsie raz nie, skusila som roznu kozmetiku, zabrala len nachvilu, ked som ju mala dlhsie ako mesiac prestala ucinkovat, skusila som mydlo dermowas, vyborne a na to zinerit, mala som chvilu, par mesiacov pokoj no objavilo sa to znovu, teraz som zacala brat hormonalnu antikoncepciu jeanine, skusal to niekto? ako rychlo by som mala vidiet vysledky?

slniecko

ahojte tak pitiol nie je ziadna hormonalna mast .aj ja ked som mala 16 rokov obcas som si dala na akne pitiol a pomohlo.teraz mam o cosi viac a davam to svojej dcere ak ma zaparenu dupku.inac som kozmeticka tak nedavala by som si nieco na tvar ked viem ze mi to bude skodit nie?a ptr tich co mate akne a male zapalene pupaciky cistite si tvar s pletovou vodou co obsahuje alkohol to vam vysusi .tak sa drzte pa