Akné, uhry, hnisavé zápaly

renka

AHOJTE, CHCELA BY SOM SA SPYTAT KDE SA V BRATISLAVE DA KUPIT ANTIAC NA AKNE. POBEHALA SOM UZ VELA LEKARNI ALE NIKDE MI NEVEDELI PORADIT. DAKUJEM VAM

mana

urcite treba ist k dermatologovi.ja osobne som mala skarede akne asi od 14tich,najma na licach,nezbavila som sa ho ani v 20tke az teraz,mam 25 a mam plet cistu,ale mastieva sa mi,a zalezi to najma od stresu,ak mam stres alebo vypatie,mam velmi mastnu tvar.nepomahali mi ani navstevy kozmetickeho salona,kozmeticky osetrili,urobili potrebne,ale to nestaci na to aby bola plet zahojena.casom asi 2 roky chodim uz k jednemu dermatologovi,ktory je naozaj velmi dobry odbornik,sidlia v krasnanoch a spolocnost sa vola paracelsus-hadam to tu smiem napisat-mne osobne dal krem a cistiacu vodu a asi po necelom roku som mala plet naozaj lepsiu,cistejsiu.teraz sa sem tam sa daco objavi,ale ked si porovnam od 14tich ze som mavala tie lica strasne je to velmi dobry pocit.takze urcite lekar.len vycistenie sa nic neznamena.a zaklad u mna je nechytat sa zbytocne tvare,aby sa do nej nedostavali necistoty.
prajem vela uspechov a rychle uzdravenie.

mirec123

chcem sa spýtať medičky po akom čase sa dá očakávať výsledok pri jedení droždia. Viem že je to individuálne ale iba cca.

pre zds zo 17.10

Ty budes riadna TRUBA. ked Ti dakto povie, ze vyfajci denne 60 cigariet, vydruli liter vodky a preto nema akne tak zacnes aj Ty a rovno zo 100 aby to malo lepsi ucinok. Sa uvedom !!! Kazdy clovek je ini (ze by za to mohla genetika a DNA?) a je to proste v nom. Co zaberie jednomu nemusi automaticky druhemu. Treba si najst pre seba to prave s cim bude kazdy spokojny a to dosiahnes iba skusanim, rozhodne vsak nie tym co tu radis. Kto nezazil, ten tazko pochopi o com je akne.

medicka

ak mozem odporucit, z mojej osobnej skusenosti, na akne a celkovo na plet je moc dobre obycajne pekarske drozdie, ktore treba papat kazdy den, samo netreba sezrat naraz celu kocku..
drozdie obsahuje živé lisované bunky kvasiniek druhu Saccharomyces cerevisiae, ktore pre mna z neznamych pricin predchadzaju tvorbe akne a akoby presvetlili celu plet...tak veselo do toho a dobru chut, samo nie je to ziadna lahodka, ale co clovek neurobi pre krasu.. a navyse da sa na to v poho zvyknut :) dufam ze vam zaberie tak ako mne :)