Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

jaja

pre Samka: mne isotrexin predpísala kožná lekárka,mala som gél - ale dosť ma po ňom pálila pokožka. Prestala som ho radšej používať

romana

cauko, mne aj tak najviac pomohol skinoren, po 2 tyždnoch som po akne nemala ani stopu. použivam ho tretí mesiac a som s ním mimoriadne spokojná. je vsak len na predpis a doplaca sa 200 sk ale je super. tiež mi pomohla pletová maska s tea tree olejom od AB. no ved vyskušajte a uvidite či vám to pomože.

patricius

Ahojte! Trápi Vás akné a problémy s ním? Aj ja som si s ním nevedel dať rady, až kým som na internetovej stránke -odkaz odstránený- neklikol na záložku kozmetika a problémová pleť a nenašiel tam produkty firmy Barwa laboratories. Ako som sa už informoval sú to výrobky, kde hlavnú zložku tvorí síra, ktorá pôsobí proti plesniam a baktériam, reguluje činnosť mazových žliaz, znižujúc vylučovanie sebu. Používam to už istý čas a moje problémy zjavne ustupujú. Pleť mám hladkú, sviežu a pružnú bez nadmerného lesku. Ak máte podobný problém neváhajte a vyskúšajte tieto produkty. Vrelo Vám ich odporúčam!!!

laurinocka

Skoro vyliecena! Cosi pytiol -to je hormonalna mast ! a na kazdeho inac posobi .Skor ti zabera ta stava ,mrkva-preto sa dava i do opalovacich kremov ako carotten. pytiol sa dava miminkam na zadocky ,to kde si pocula .Ked toto povies lekarovy ze si to dzabes na xicht a plus to nenormalne vysusuje !!!