Akné, uhry, hnisavé zápaly

jojo

ja mam s antiac skusenosti, používam ho už niekoľko mesiacov a je super, ja mam problematickú pleť a vynimkou u mna nie su ani podkožne hormonalne a pomaha mi to aj na to. kopu ludi čo poznam to používa tiež, nie je to až taka znama značka pretože je to liečivo na prírodnej baze nie kozmetika a to je dobre, vrelo odporučam.

katus97

ahojte vsetci co mate problem s akne. Dobre poznam tento problem a mne pomohlo, keď som si kazdy vecer vyčistila tvar Clean&Clear peelingom na odstránenie čiernych bodiek, potom som si pretrela tvar ALPOU a aby som ju nemala vysušenu, na tvar som naniesla mandlový krém alebo na poškodene miesta trošku mastičky FRAMIKOIN.. To mi pomaha... Skuste aj vy...

lusik

Ahojte, pozná niekto lepšie prípravok Antiac od firmy Salcura? Zo Salcury mi napísali, že "zaručene" pomôže na problematickú pleť.

zds

nie vsetci maju akne a uhry. normalne zajdite na znamymi, co nemaju. posadte sa v restike pri bylinnom caji ku supiske tohoto:
- co robia (a vy nerobite)
- co nerobia (a vy robite)
- co jedia (a vy nejete)
- co nejedia (a vy jete)
rozdiely si poznacte a skuste ich nasledovat.
oni nemaju uhry a akne preto, ze nerobia nejake chyby, o ktorych vy neviete.
tento postup ma vseobecnu platnost a celkom normalne si myslim, ze vedie k trvalemu uspechu (aj pri akne)
inak by totiz vsetci to akne mali (a ak si nketo mysli, ze je to genetika, tak to je vyhovorka lekarov, ked nevedia, co s tym).

lubi

JA MAM PROBLEMI Z VYRASKAMI OD ROKU 2005 A NECHCE MI TO ZMYZNUT POUZIVAL SOM VSETKO NA ODMASTENIE PLETI VSELIAKE MASTE A NIC MI NEPOMOHLO HLADAL SOM AJ NA INTERNETA A DOSTAL SOM SA SEM PROSIM PORADTE MI JA CHCEM TIEZ VYZERAT AKO CLOVEK

bajka

romi pocula som ze vyrazky okolo ust ( teda aj na brade sposobuju u zeny menstruacne problemy.alebo nejake problemy so zen .poh. organ. skus zajst k lekarovi a vyriesit mozno zdravotny problem a potom zmizne aj akne