Akné, uhry, hnisavé zápaly

simonka

cauko takze tu mate moj zarucený recept na akne vecer si vycistim tvar cistiacim gelom garnier na citlivu plet potom nanesiem ISOTREXIN je to gel na predpis od koznej. rano tiez vycistim garnierom , docistim biodermou SEBIUM H2O a nanesiem krem bioderma Sebium. naozaj to fungeje plet mam jak babetko, vrelo odporučam.

bebe

a ešte som zabudla že doktori zarábať určite nechcú, ani nemajú dohody s nejakými farmaceutickými firmami že? vobec nie, hlavne že niekedy človek čaka u lekára aj hodinu, lebo lekár sa necháva obskakovať firmami a potom ich odporúča pacientom. Ja hovorím svoj názor, mne pomáha ANTIAC od salcury a nikto nebude tvrdiť že mam vymytý mozog. hovorím z vlastnej skúsenosti, je na každom ako si ho zoberie

bebe

niekto chce zbohatnúť? a že ty si taká mudra s tými percentami ako nejaka kožiarka. čo urobí kožná lekárka? skúša na vás rôzne maste a hlavne s obsahom kortikoidov, hormonov, kyselin a neviem čo, ja s tým mám skúsenosti tak tu laskavo nevymývaj mozgy ty draháááááááá

drahá

Co sa tyka akne: niektori ludia, co tu pisu, mau uplne vymyte mozgy. Akne je zapricinene z 98% hormonmi, takze ziadna zmena stravy, lampy, pitny rezim a podobne, mozno same oseba fajn veci nepomozu. Vyhladajte koznu lekarku a bude to ok, hlavne vela trpezlivosti a odolavat tym ludom, co chcu na vas len zbohatnut

bebe

ja som skusila ten ANTIAC a mne zabral, ja som bola vzdy netrpezliva a obmienala prípravky na akne, ale s touto salcurou ANTIAC som vydrzala a naozaj pomohol.

sonca

niekedy ked sa musim prekliknut na inu stranku, napr ako teraz ze akne, alebo vcera ze chlpate ruky tak som rada ze moju chorobu nevidno, len neviem ci to je dobre alebo zle..asi by som radsej mala niekedy chlpate ruky...