elle myslim to vazne,ale je to len mala pravdepodobnost.. vies som zdravotnicka a zaroven nenavidim vsetky tie hlupe lieky, ktore akoze podporuju imunitu, pomahaju na akne a co ja viem co.. ani antikoncepciu nechcem brat, ved to su dalsie hormony do tela a len sa tam matie maternica... keby som kazdy den mala hltat nejake vitaminy a antikonepciu a vselico ine, tak by ma asi znicila moja pecen a oblicky :)
draha uplne s tebou suhlasim.. akne je zapricinene hormonmi a ete jedna pripomienka.. baby vy ste uplne zdrave, ze si date antikoncepciu na akne predpisat? ja viem, ze sa to tak predpisuje, len si uvedomte ake je to nebezpecne.. ved je dokazane, ze ked to budete brat napr. 2-3 roky, tak uz nikdy nemusite mat dieta.
keď je to tak ako hovoríš o tých hnisavých zápaloch napadá ma spojenie so žalúdkom. Helicobakter pylori spôsobuje takéto zápaly ktoré sa ťažko liečia hlavne okolo úst . Keď si budeš ošetrovať pleť čistiacou vodou ochrániš len povrch pleti ale čo ide zvnútra to neovplyvníš ani najlepšími kozmetickými prípravkami choď rovno ku lekárke a daj si zobrať krv na zistenie tohto baktera.
ja som uzivala diane vyse roka, nemam pri tom najhorsiu formu akne, ale diane mi za cely cas uzivania zabralo len velmi malo. radsej presedlam na ovocie a zeleninu, pretoze som si vsimla, ze pripravidelnej konzumacii ovocia a zeleniny, proste prisun vitaminov, sa mi plet zlapsi a akne sa ovela rychlejsie hoji.
caute, takze antiac sa da zohnat v lekarni Bacilus v Tescu lamac, vacsi ma 100 ml stoji 1260 sk a mne vydrzal 4 tyzdne, pouzivam ho 2 krat denne, je skvely.ten mensi 50 ml stoji okolo 800 sk