no ja som si s tym tiez nevedela rady a konecne som sa odhodlala ist ju koznemu a mam pocit ze zineryt co mi dal mi celkom pomaha dal ho aj tebe? ...lebo skusala som vsechno mozne ale tak tot ma doteraz najlepsi ucinok
prosím všetkých ktorí mi vedia pomôcť z akne mám ich už dlhodobo budem oslavovať čoskoro 18 rokov a stále sa tej pliagy neviem zbaviť. skúsil som už všetko chodím aj pravidelne ku kožnému lekárovi ale stále nič tak preto vás prosím o nejaký domáci recept ktorí čjastočne pomôže. vopred veľka vďaka
caute,chcem sa len spytat ci ten antiac sa da pouzivat aj na chrbat,nie len na tvar...moj frajer ma s tym troska problemy,robia sa mu uhry sem tam aj na chrbte,skor v hornej polovici,na ramenach... myslite ze ten antiac pomoze aj na to????
to zdravotná sestra,
TAK DRAHA,AK TY SI ZDRAV.SESTRA,TAK MA PODRZ,TO KTO TI POVEDAL,ZE ANTIKONCEPCIA ZAPRICINUJE NEPLODNOST,NETVRIM,ZE JE TO TO NAJZDRAVSIE,ALE NEPLODNOST,SA SPAMATAJ!
Hmm a keď mám problém s hnisavými zápalmi na intímnejších miestach,(nie priamo na ..ehm..) čo s tým? Hmm nejaký krém a pod. na takéto miesta nepoznáte? Lebo s týmto ku kožnej, no neviem neviem ... za radu vpored ďakujem
klikni na www.salcura.sk, ale teraz to hadze na novu stranku happyskin.sk, je tam mailovy kontakt, tak asi sa robi novy web...inak v ba zozenies v hypertescu lamac