Akné, uhry, hnisavé zápaly

sofrineta

no ja som si s tym tiez nevedela rady a konecne som sa odhodlala ist ju koznemu a mam pocit ze zineryt co mi dal mi celkom pomaha dal ho aj tebe? ...lebo skusala som vsechno mozne ale tak tot ma doteraz najlepsi ucinok

mayom

prosím všetkých ktorí mi vedia pomôcť z akne mám ich už dlhodobo budem oslavovať čoskoro 18 rokov a stále sa tej pliagy neviem zbaviť. skúsil som už všetko chodím aj pravidelne ku kožnému lekárovi ale stále nič tak preto vás prosím o nejaký domáci recept ktorí čjastočne pomôže. vopred veľka vďaka

markketa

ja som brala antikoncepciu prave nato,že ked ju vysadiš,je večšia pravdepodobnost otehotnenia.takže stou neplodnostou je to blbost!

miska

ahoj, ja pouzivam antiac tiez na chrbat, lebo tam mam take vyrazky, nie je nikde napisane ze to je len na tvar, tak urcite odporucam

lucka18

caute,chcem sa len spytat ci ten antiac sa da pouzivat aj na chrbat,nie len na tvar...moj frajer ma s tym troska problemy,robia sa mu uhry sem tam aj na chrbte,skor v hornej polovici,na ramenach... myslite ze ten antiac pomoze aj na to????

bodka

to zdravotná sestra,
TAK DRAHA,AK TY SI ZDRAV.SESTRA,TAK MA PODRZ,TO KTO TI POVEDAL,ZE ANTIKONCEPCIA ZAPRICINUJE NEPLODNOST,NETVRIM,ZE JE TO TO NAJZDRAVSIE,ALE NEPLODNOST,SA SPAMATAJ!

k3x^

Hmm a keď mám problém s hnisavými zápalmi na intímnejších miestach,(nie priamo na ..ehm..) čo s tým? Hmm nejaký krém a pod. na takéto miesta nepoznáte? Lebo s týmto ku kožnej, no neviem neviem ... za radu vpored ďakujem

doktorko

klikni na www.salcura.sk, ale teraz to hadze na novu stranku happyskin.sk, je tam mailovy kontakt, tak asi sa robi novy web...inak v ba zozenies v hypertescu lamac

aquabella

existuje nejaky kontakt na salcuru antiac lebo v lekarnach sa nikde neda zohnat vraj o tom este ani nikdy nepoculi dakujem