Akné, uhry, hnisavé zápaly

mali

dobry domaci recept na akne je potriet si tvar citronom, mne to celkom fajn zabera. akne mam uz asi 8 rokov a lezie mi to na nervy. hlavne ma trapi aj rozbabrana tvar-flaky. ale fakt je ze hocijake kremy to mozno potlacia ale to treba precistovat organizmus hlavne zvnutra.ja pijem vela bylinkovych cajov. a taktiez som sa teraz dala na biokozmetiku a nejake vyzivove doplnky. tak uvidim...plus este jedna super maska:biely bio jogurt,citr.stava a oliv.olej. vsetko zmiesat. skuste

majk

Ja vrelo odporucam dvojity sytsem liecby! Taktiez mam z akne problem zviera ma to casto aj psychycky nedokazem len tak s niekym vyjst von pokial nieje vonku tma cize cez den len tvrdnem doma,ale myslim si ze uz mam sposob akym sa da akne upne prekabatit! bohuzial je to ja premna co som uz na akne vyhodil pekne peniazky dost dost dost drahe: Ako lokalnu liecbu odporucam!LEN proactiv solution. a vsak lokalna liecba je len liecba zvonku na to aby bolo akne znicene uplne je potrebna aj vnutorna liecba! absolutne odporucam uzivat tabletky je to najjednoduchsi sposob, najlepsie: DermaCare od Himalaye uzivat spolu s LIV-52 aj ked tie LIVY nie je mozne zohnat v kazdej lekarni :( prajem vsetkym vela stastia! a nezabudnite: Nikdy to nieje tak zle,aby uz nemohlo byt aj lepsie!!! good luck my friends

qwertyui

aknemycin mi zabral len ciastocne a docasne, jedine, co mi pomohlo zatial, bolo zlepsenie pitneho rezimu a totalna zmena stravy, good luck ;o)

jarka 1

ahojte všetci ja by som sa chcela spytat ci ma niekto skusenosti s kremom Lokacid alebo Aknemycin.predpisala mi ich moja kozna lekarka tak chcem vediet ci to konecne pomoze. uz vopred dakujem

dominikqa

neviete mi dakto poradit ja ani vela vyrazok nemam ale mam strasne ale strasne mastnu plet tak daaky dobry krem alebo masku...hocico co by mohlo pomoct...

mončiči

ahojte. a neviete mi poradit nejaky domaci recept na vyrazky.mam 20 rokov a nie je normalne, ze mam cele celo zasypane uhrami a bolestivymi vyrazkami.nieco, co mam jest, ale nejake caje, vitaminy??? pls

medvidku

Caute ked tu tak písete o akné mam pre Vas nieco chcela by som posunut antikoncepcné tabletky CHLOE je to isté ako DIANE 35 len od ZENTIVY moja byvala gynekologicka mi ich predpisala ale nie su vhodné pre mna,nemam akne ani ine ziadne kozné problémy. Lenze kupila som macku vo vreci nevedela som ze su urcené na akne a nechcem aby som s nich mala nejake vedlajsie účinky.Takže ak mate záujem alebo ich niektorá užívate napíste mi na mail medvidku@atlas.sk

Dee

no neviem, mne nic nepomahalo ani do koznej a potom ma potesila slovami, ze sa akne nezbavim asi tak do tridsiatky.
Takze este 5 rokov a mozno budem mat krajsiu plet.
Inak vela spravi aj strava. Myslim, ze sa mi to zlepsuje casom.
Vraveli mi, ze v lete ked svieti slniecko to bude lepsie, ale na mna to plati naopak, ked sa opalim, tak mam este viac pupacikov:o(

darrrinnka

Potrebovala by som poradit nejaku dobru koznu v BA. Studujem tam, no este som v nasom hlavnom meste dost stratena:)Mate niekto skusenosti s ROACUTANE?
dakujem