Akné, uhry, hnisavé zápaly

krasavica

Srnka, ja ti verim, ze sa stravujes dobre a zijes zdravo, to je pekne a je to dobre, lenze ja hovorim ze ludi co ali problemy, ale skutocne problemy s akne, ze to nepomoze, ja ked som mala tazke akne, tak som sa stranila vsetkeho, jedla som len zdravo a nepomohlo to, pretoze akne moze byt aj dedicne, je to proste choroba.Ja nevravim, moze to pomoct pri malych formach, ale ked mas tazke akne, tak to nepomoze. A je mi luto ze niektori ludia si o takychto ludoch myslia, ze ziju nezdravo a nestaraju sa o plet alebo co, lebo ver mi, ze sa stara 90 % z nich, ale nepomaha to...

srnka

Ludia moji ja...som nikdy nemala vela vyrazok naviac tak 10 malickych naraz.A ozaj nie je normalne, aby mal niekto cele telo obsypane vyrazkami to je znak ze ste velmi znecisteny a vas organizmus nepotrebuje len docastnu ocistu vy musite zit zdravo!!!, lebo potom sa to takto prejavuje..lenze niektorym sa to nechce.Ja som vegetarianka cize sa stravujem iba prirodnymi vecami zelenina ovocie semiacka cista voda nie mineralka pestujem bylinky liecim sa iba nimi pretoze len pri vlastnych vyrobkoch mate istotu, ze vam pomozu-vazne.A co ja viem ja ani neviem co jem vsetko okrem masa vyprazancov chemikalii to znamena ze ani zvonka sa nenatieram kremami iba olivovym olejom umyvam sa olivovym mydlom ktore mam z nemecka a absolutne mam po nom jemnu plet a nedrazdi .mozno sa vam nezda ze by normalne mydla drazdili ale je to tak a potom vela sportovat napr.behat aby ste sa vypotili potom dodrziavat stale hygienu pit moc vela vody svicit jogu a citat knihy o pozitivnom mysleni to je takysto dolezite pre zdravie...mozno ze sa to nevidi ale asi najdolezitejsie...uz ma nic nenapada:)

777

ach ludia aj som taka nestastna to moje akne cela tvar same uhry je to hroza najradsej by som ani medzi ludi nechodila a keby len na tvari alôe aj na dekolte a chrbte som uplne nestastna uz neviem co mam robit tolko antibiotik od koznej a stale sa to iba zhorsuje dost ma to trapi a uz neveim fakt co ako dalej skuste poradit nieco na prirodnej baze dost zvazujem o tom antiacu a budem rada ked mio nekto o nom napise viac diki!

evitka

Dobry den!
potrebovala by som poradit ako sa mam zbavit vyrasok z tvare a akne.. skusala som uz niekolko kremov ale po dlhsom pouzivani prestali ucinkovat..ak budete vediet ako poradit prosim napiste mi nailovuu adresu dakujem.. :)

elenocka

ahojte,chcem sa s vami podelit o moju skusenost s akne,vyrážky...
Aj ja mam dlhorocne problemy s akne,vaskusala som mnozstvo masti,gelov masiek,vitamínov,navstev u koznej anic neberalo.Gynekolog my bral aj krv na hormony a aj tie vysli v normalnej hladine.Už som bola v tom ze začnem brať antikon.lenže velmi som to nechcela.
Až raz my moja znama povedala že potrebujem očistu zvnutra.a tak som začala brat pripravky na prečistenie organizmu od firmi DIOCHI,a tiež čistenie pleti kozmetickou s výrobkami od firmy HERBALIFE.TAK TO JE JEDNOZNACNE S u p e r!!!!
Odporucam.Po 2 čisteni sa my plet zlepšila o 100%
SKUSTE to aj vy,a ozvite sa

frank

Ahojte, odpoved pre darrrinku: v Bratislave chodim ku koznej na Mytnej ulici, je to dr. Karovicova. Je to podla mna dobra odbornicka a ma ludsky pristup. Ale priprav sa na dlhe cakanie, lebo k nej chodi vela pacientov. Ja mam tiez problemy s akne, celkom dobre mi zabera Isotrexin (antibioticky gel).