Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

:-)

boss taky hlupy nazor som este nepocula.ja som bola u desiatky koznych a to nielen z akne ale aj s inymi vaznejsimi ochoreniami a prda mi pomohli.a ver tomu nie na vsetko su dobre lieky,a hlavne pre tvoje telo urcite napchavanie liekmi nieje zdrave.tak nerad ludom somariny

iveta

ahojte, chcem vám len napísať, že celkom dobre zaberá na akné liečba alternatívnou formou, t.j. liečba kvapkami.je to dlhší proces, ktorý trvá ason 4 mesiace, ale funguje.

shagya

boss..
pokial sa jedna o bezne akne ktore nie je uz uplne akutne mam pre teba len jedno poslostvo : SI vedla jak ta jedla...

02boss90

Ak mate problemy s akne urcite ich nevyriesite s pomocou nejakej beznej kozmetiky z drogerie. Urcite zajdite ku koznemu lekarovi-ten vam pomoze. Akne je kozna choroba a nie kozmeticka vada ako napr. vrasky, akne neodstranite pomocou nejakych kremou a masticiek. Akne treba liecit s liekmi.

collagen

ahoj, ak Vam mozem doporucit, vyskusajte Collagen Black s obsahom prirodneho kolagenu, kyslé PH kolagénu 3,2 má antibakteriálny účinok a vytvára na aknóznej pleti ochranný štít. Gél likviduje zápaly a bolesť a zároveň urýchľuje proces hojenia. Má protizápalové vlastnosti.
Viac na www.collagen-beauty.sk

poliewoocka

Este k tej vode,tvar si umyvajte a pite len prevarenu.
-kazde rano vypit nalacno odstatu prevarenu vodu s citronovou stavou.

rachel391

Tak podľa môjho názoru je dôležité proti akné bojovať aj z vnútra. Moje tipy: na lačno 2 poháre čistej vody z vodovodu, ďalej každý deň piť žihľavový čaj a šumivý multivitamín a ešte užívať zinok. A čím natierať? Ja mám problematické líca a krk a dnes som si kúpila Pityol. Na Slovensku dostať v lekárňach za 65,- Sk. Ešte pred nanesením krému si tvár umyjem vlažnou vodou a mydlom, utrem do uteráčika, ktorý používam len na tvár, očistím liehom (nakoľko s akné bojujem vyše 15 rokov, teraz mám 29) ale odborníci neodporúčajú lieh na akné, mne však vyhovuje a nespôsobuje žiadne ťažkosti... a na takúto vyčistenú tvár a krk si natriem už spomínaný Pityol (možno vám bude vyhovovať iná masť). A hlavne sa snažím si túto pliagu nevytláčať, pretože tak vznikajú červené krvné podliatiny, ale tenkou ihlou vyčistenou v liehu z boku prepichnúť. Niekomu pomôže aj akupunktúra. Veľa šťastia.

juli

prosim poradte mi:mam dost velke uhry/pory na nose ako sa ich zbavit ahlavne v tych zahyboch nosa....tlacim si ich vzdy po kupani ked je pokozka uvolnena..pouzivam rozne pilingy masky clean clear no proste vselico..a este nieco na kruhy pod ocmai nechcem si ich stale zakrivat korektorom potom sa mi narobia vrasky ked 365 dni si dam a vecer zotriem!!:::::::::prosim poradte miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!dakujem vopred