Akné, uhry, hnisavé zápaly

alla17

ja s akne zapasim uz asi tri roky a da sa povedat ze som skusila uplne vsetko...drahu kozmetiku pravidelne chodenie ku kozmeticke ale ziadne poriadne vysledky...nakoniec som sa rozhodla pre antikoncepciu ale tiez to nemalo ziadne poriadne vysledky...zasla som ku koznej a ta mi poradila zinerit a borovu vodu...kazde rano a vecer si cistim plet a ako krem pouzivam detske kremy pre babetka...plus antikoncepcia, slen,zinok,zeleny caj a voda a vidim konecne nejaky vysledok...teraz sa snazim plet oplait a nezatazovat ju zbytocne make-upom...uvidime ako sa to podari

hmmmmmmmmmmmm

striebro -a nie len kvoli chron.otrave striebrom, ale i absorpciou sulfonamidov a vzikom rezistenice na tento druh antibakterialnej latky a takisto urcitych lieciv s podobnou strukturou.spominany liek/krem/ sa pouziva na popaleniny.

hmmmmmmmmmmmm

roaccutane pomaha, neda sa kupit je len na predpis.ma mnoho neziaducich ucinkov/potencialnych,tj niektore su caste, niektore zriedkave ale riziko je vzdy/preto ak mas len mierne akne, skusila by som najprv lokalnu liecbu, anfoderm acido, keracnyl krem, su volnopredajne, a skinoren od koznej alebo nieco ine.ale aj tak vacsina koziarov zacina s lokalnou liecbou a ak ta nepomaha, tak mozu pristupit k roaccutanu.takisto budes musiet uzivat antikoncepciu, lebo roaccutan sposobuje tazke malformacie/deformity/plodu.daj si tu do vyhladavaca roacutane a najdes manmenej 3 temy, uz sa tu o tom hovorilo.

moj_nazor

Rozlicne kozmeticke sajrajty akne nevliecia. Dôvod je nasledovny: V mieste kde vznika bakterialne lozisko sa bezne kozmeticke pripravky nedostanu a preto nemozu rychlo a efektivne zhojit zapal. Jedine co prichadza do uvahy su pripravky s obsahom benzoylperoxidu, pretoze ten ma iny mechanizmus ucinku, ktory sa prejavuje aj v hĺbke kože.

Mne a mojim znamym velmi pomohol jeden softlaser, ktory som si kupil. Vsetko sa po nom rychlejsie hoji. A co ma najviac prekvapilo a zarucene pomoze je modre svetlo vo forme biolampy za 4000 SK. Neda sa vôbec porovnať s väčšinou kozmetickych sajrajtov.

tu mozete kupit modre svtelo: www.zdravie-sk.eu

striebro

Meduza: Ióny striebra (ako sulfonamid strieborný) obsahujú aj lieky vo forme krému ako Dermazin alebo Ialugen. Pokial si to date predpisať víde to omnoho lacnejsie a ucinok je urcite vyssi. Len sa to nesmie dlhodobo pouzivat koli chronickej otrave striebrom.

handydandy23ninja

Pozri Na Stranke (PROACTIV SOLUTION) DO GOOGLE NAPIS o jebakoch som toho prestudoval a presiel kožnich ale chuj z toho, hlavne sa pri večšiom akne hol el strojc.ale nie na doraz nechaj aspon 2mm skus to mne to pokrem dám ato je vsecko ked mas problem staci ProSol a bac pouz to aj P.Diddy A.K. a tak,sakra tolko pis. stacilo lem 2 slova PROACTIV SOLUTION no nic ide m na dalsiu temu pomoct cav handydandy23azet.s

meduza

Na akné treba používať Microsilver od fi.LR.Sú to výrobky s aktívnym striebrom, ktoré zabraňujú šíreniu 30 rôznych baktérií na koži. Pleť je hadšia,chránená filmom,lepšie sa hojí.