Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné, uhry, hnisavé zápaly

lifeless

sisviki
ja mám skúsenosť s antibiotikami. No aspoň myslím , lekárka mi vravela, že to sú antibiotika(eryfluid), účinkovalo to približne už asi po 5-tom dni. A bolo to super, žiadne vyrážky i keď mastnotu z pleti ti to neodstráni. Ale bavíme sa o akné.Teraz som zmenila lekárku, ktorá mi to už nepredpíše a preto aké opäť mám a veľmi ma to štve.

A ešte malá pripomienka, VŠADE čítam, že to čo zjete nemá absolútne vplyv na to, či akné máte alebo nie.A myslím že je to pravda. Kamoška je úplne všetko či mastné, nemastné, solené, sladké..a akné nemá. Asi je to dané geneticky...alebo sa mýlim?...

cortin

Dobry den, mam 26 rokov a do isteho casu som mala pomerne zdravu a peknu plet. Az za posledny mesiac sa u mna zacali prejavovat vyrazky, ktore najviac vidiet rano, su cervene, niekedy s bielym sekretom a je nimi posiate cele celo. Nemam ani potuchy co a preco sa to stalo. Zdravotne sa citim celkom v pohode. Vedeli by ste mi poradit co s tym. Momentalne sa bohuzial zdrziavam v zahranici, kde nie je mozne navstivit kozneho lekara. Dakujem

miracik

Dobry den, potrebovala by som informaciu o hnisavych vyrazkach,ktore sa priatelovy vyhadzali na rukach a chrbate. Pracuje vo Švajčiarsku 1 mesiac, kvoli comu sa to mohlo zjavit? dakujeeem SUUURNA ODPOVED

RNG

Telo sa snazi vyhodit cez kozu nepotrebne skodlive materialu.
Ak si date pozor na dietu a vyhnete sa spalenym a chemicky a tepelne znicenym tukom(tj jete len panenske a malicko zivocisnych) telo nebude tolko vyhadzovat a mazove kanaliky sa nezapchaju stvrdnutymi tepelne a chemicky zmenenymi tukmi, takze problem acni prestane byt problemom.

helpme

Prosim,ako sa mam zbavit tmavych oblasti okolo oci???neviem s tym nic urobit.prosim pomozte.surne!!!!a co tie akne???co pomoze okrem kozneho lekara???POTREBUJEM POMOC,LEBO UZ DLHO MUSIM kne znasat. prosiiim!!!!

domča

ahojte....potrebujem pomôcť..po uhroch mi ostali flaky a vždy keď si dám tričko na ramienky vyzerá to otrasne.prosim poraďte mi ako sa mám toho zbaviť alebo to aspon zakryť.ĎAKUJEM

ifka

boss napisal pravdu.akne ma byt liecene liekmi.patlanie mastickami je len zbytocne vyhadzovanie penazi.dobry lekar tomu vie pomoct.kozneho nemyslim.:-))

kdebolo

Dobrý deň, už asi 3 roky mám akné , užíval som aj roaccutant, ale akosi to nepomohlo. Mal som aj nejaké krémy od lekárky ale tiež nezabrali. Chcel by som spýtať na nejaký liek alebo krémy a gély proti akné, ktoré budú účinkovať. Je tu spomínaných veľa prípravkov, a tak by som chcel vedieť , ktorý je ten najúčinnejší?

zaja

je tu niekde tema o vyliecenom akne. citala som to, mrknite sa tam. niekto tam pise ako sa toho zbavil. ja to sice nemam, ale dobre vediet.