Akné, uhry, hnisavé zápaly

lipooo

barbie, neviem, ci ti to pomoze, ale aj moja sestra mala tvoj problem... zacala sa racionalnejsie stravovat a dost sa to vylepsilo

barbie

mam akne uz od puberty okolo 17 rokov..nachadza sa na sedacej casti ostatnu pokozku tela a tvare mam ako babo..skusala som hormonalne kremy antibiotika no nic moc..velmi ma to trapi ako zenu najme v case leta a plaviek..doteraz som sa este nestretla s niekym kto by mal akne na tejto casti tela..som tiez toho nazoru ze akne treba liecit profesionalne..
pekny den

vickie

Vsetko,co tu pisete,je pekne ale nepravdive...mozete si za kozmetiku vyhadzovat plno penazi a nikdy vam nemusi pomoct.Ako hovori moja babka:"Vsetko treba liecit zvnutra" Ja som mala problemy s akne a hnisavymi vyrazkami na tvari,na chrbte aj na bruchu.Potom mi babka poradila kazdy den namiesto peciva a inych somarin na ranajky jest obycajne ovsene vlocky "vyberove" zaliate obycajnou vodou (alebo mliekom) a potom si ich dochutit medom,ovocim alebo hocicim a asi po tyzdni som uz videla vysledky.Okrem toho je to uzasne aj na vlasy a nechty. USPECH ZARUCENY! ;)

RNG

striebro, nikde na kreme firmy Sandoz nie je spominana otrava striebrom.
Ona chyrna argyria nie je vobec otrava, len kozmeticka vada, kde sa striebro z tela vylucuje cez vlasy a kozu, cim ich zafarbi do siva.
Okrem toho v dermazine je len 1% strieborneho sulfadiazinu, takze argyria neprichadza do uvahy
www.12buys.com

medusa

Filozofia Microsilveru-bez parabénov/konzervačných látok/,bez farbív, bez parfumov, môže sa dlhodobo používať, ale nie je to nutné, lebo keď zaberie, môžete používať už niečo iné z ponuky LR.

[zruseny12]

pekny den prajem,niekde som citala,ze aj z bazalky caj je dobry na potieranie necistej pleti,ze ju cisti a pomaha pri zapalenej pleti...

RNG

witch hazel(Hamamelis virginiana) pomaha na rozne kozne problemy. Nie je to velmi silny prostriedok, ale vyse 100 rokov pouzivany v USA uspesne.
Najdete ho o dva tyzdne aj v mojich obchodoch.

fotospo

28r.,dlhodobo problem s akne=neustala hygiena pleti´=plet relativne vpoho ale nie uplne ok,akne mam mierne ale mam,eryfluid t,j,antibiotikum,zabera v kratkom case,ale akne sa mi tak ci tak po asi troch mesiacoch vratili,pri vyteroch mi nezistili absolutne nic,krv tak isto v poriadku,koz.lek.mi dal vysvetlenie ze telo sa jednoducho nebrani proti bakteriam ktore sa na kozi bezne nachadzaju,takze pricinou je v podstate moj imunit system.navrhol liecbu=vakcinacia vlastnou krvou=nedokoncil som ju,ma niekto skusenost s tymto druhom liecby na posilnenie imunity*mozte aj primo na mail,dik