Akné, uhry, hnisavé zápaly

RNG

V mojich doplnkovych obchodoch najdes aj oreganovy olej( divoky pamajoran po slovensky)aj rozne ine potravinove doplnky.

barbina

a ešte som chcela, aby tu čosi napísal niekto už registrovaný, lebo pomaly tá Bela na vrchu mi začína vadiť.....

RNG

Je plno prirodzenych antimikrobialnych, ked ti treba brat nieco dlhodobo miesto antibiotik.(extrakt z olivovych listov, GSE, oreganovy olej atd.)
Po antibiotikach ber vzdy probiotika, tie ti vyrobia v tele plno obrannych latok aj roznych potrebnych vitaminov, hlavne skupiny B potrebnej na nervy aj kozu.

rubirose

ahoj.ja som vyskusala uz skinoren,zineryt,aknemycin,eryfluid,kremy a gely od biodermy a ducray-u.nic nepomaha.kozna mi predpisala aj doxybene al. je to vraj tazke na zaludok tak som to nebrala.potom som dostala mononukleozu a liecila som sa ospexinom(antibiotika)stopy po akne uplne zmizli al. ked som prestala zase to zacalo.teraz beriem rozne vitam.ako napr. B-komplex al. niekde sa uvadza ze to vraj zhorsuje .ako to vlastne je?

žaneta

No mám taký pocit, že všetci tu píšu stále niečo iné, odlišné..Keby som mala všetko vyskúšať, asi by sa zo mňa stal pokusný králik..čo nemám od neho ďaleko:-(...Inak už niekto skúšal isotrexin?či to je zas len reklamný ťah?

RNG

Zivocisna mast:Napr bravcova mast, podla moznosti vytopena za nizkej teploty(nie dlho skvarena)

Jodova tinktura by mala byt vsade, ale som zistil, ze na Slovensku ju tazko dostat, tak som poslal do mojich doplnkovych obchodov zopar na vzorku.
Nechapem, preco to zmizlo, my sme to pouzivali na rany a skrabance, odrete kolena a podobne.

janka11

Ta tinktura sa da kupit normalne v lekarni? Mozes blizsie specifikovat o aky zivocisny tuk by sa malo jednat? taky ku ktoremu sa dostanem. Ja mam 23 rokov, akne mam od 14, na tvary mam uz jazvy, ale casom su menej viditelne... problem je v tom, ze sa casom aj menili lokality, kde sa mi akne nachadzalo, cize teraz mam stopy skoro pocelej tvary, okrem niekolkych miest. Kedysi som s tym lezala v nemocnici, ale stale sa mi vracia, ani diane nemalo bohvie aky vplyv. U mna to ma urcite suvis so stravou.. uz som vhodne upravila jedalnicek, zmeny su viditelne, ale stale akne mam, len uz nie take tie bolave hrce, ale take normalne vyrazky. Problem ale je, ze mam asi nejaku citlivu plet alebo co, ze mne zostane jazva aj po malinke vyrazocke, to sa asi inym ludom nestava. No co uz, ale nie je to nejaky hendikep, kvoli ktoremu by som viedla neplnohodotny zivot alebo tak, ale nevyzera to pekne.