Akné, uhry, hnisavé zápaly

simona

Tak syrove mydlo mi na cierne bodky odporucila aj kozna lekarka ale dala mi aj gel eclaran dostanete ho aj bez lekarskeho predpisu.A nyvyse mne to syrove mydlo pomohlo.

bebe1

... za skusku toto siroveho nic nedam:) .. a dievcata, neviete este nieco, co Vam konkretne, na tie cierne bodky zabralo zabralo??
:-)diky

shagya

simona...sirove mydlo je dobre na plet ale neviem si dost dobre predstavit akoby mohlo pomoct pri ciernych bodkach..ved to akurat cisti plet ale s bodkami to nic nespravi..nie?

simona

caute ja viem ze celkom dobrym liekom na tvar je prhlavovy caj a v letnych dnoch a hlavne ked su velke horucavy sa prhlavovy caj da zamrazit do kockovych foriem.Tak zabijeme dve muchy jednou ranou vyrazky sa od prhlavy budu pomaly liecit a prinesie nam prijemne ochladenie a tym sa plet bude menej mastit.VYSKUSAJTE.

beauty

Ahojte!Kto tu užíva Zineryt, poraďte prosím,po nanesení si Zineryt po určitom čase(napr.po 10minútach) zmyjete,alebo necháte na tvári-napr.aj celú noc.Z príbalového letáku mi to nie je jasné.

Carie

Kazdemu pomaha nieco ine. Mne strava nepomohla a ni trochu. Ale ja som bola tazky pripad. Moj problem bol, ze moje pory prehnane reagovali na muzsky pohlavny hormon a pokozku som mala mastnu, vyrazkovu. Skusila som vsetko mozne nemozne, za sukromne kozne lekarky vyhodila obrovske sumy a nic. Az ta posledna mi bola ochotna predpisat Aknenormin, malo to neziaduce ucinky, hodne ma to vysusovalo, ale stalo to za to. Ziadne kremiky, mastiky ani antibioticke, zmena stravy, doplnky vyzivy, nic mi nepomohlo a to ani trochu.