ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
ech a ja som preskusala moju odolnost voci pokusitelom :)...sestra ma chcela naviest na grisku (viete tu dokonale sladku jeziskovu kasicku )o 23:00 hodine vecer no vydrzala som :)) a som zrovna dnes zas spadla o 1 kg :D
elektra moja, ozvi sa mi, nechaj mail na seba
ahoj...no ja som dnes bola na par hodin bicyklovat sa...aau, vsetko ma boli:) takze nie si sama co sa mori...inac som sa dostala do takeho stadia ze uz nie som po veceroch hladna takze nemam nutkanie vyrabovat chladnicku...celkovo je to fajn stravovat sa zdravo,citim sa lepsie.a asi chudnem,ked si to vsimol aj moj drahy,hoci ten tym nie je nadseny.ale co je dolezite,chudnem aj ked sem tam si dam nieco sladke.nevies co je s elektrou?
elektra moja no co s tebou?
ahoj tinuska, ja by som najradsej chodila behavat cez vikend, v sobotu a v nedelu doobeda, mohla by si?? pozri, napis mi na mail veronka@minarik.sk, mozeme sa dohodnut :)
inac tu zajtra nebudem,naskor v nedelu,lebo musim cestovat ale budem ti drzat palce...
ja len ze si vcera nedala o sebe vediet...
vies co? moc sa mi nedari. ale od zajtra uz idem nato nasto pro.inak ...
elektra,co je s tebou?