KTO SO MNOU??

damaxy

No ja sa pridavam i ked som zacala uz 1.3..Chce to len pevnu volu a motivaciu.Som schudla dve kila,menej jem kde tu si zacvicim a chodim vela.Najhorsie su prve dni,teraz sladkosti vobec nejem a ked sa par dni nejedia jednoducho to prestane chutit.Prve dni som si davala vela zeleniny dusila napapkala.Ale chce to sebadisciplinu a stale vidiet svoj ciel.takze dam vediet ako pokracujem.Dnes som si dala post piejm len vodu hoci rano som mala jogurt.

sofrineta

zlato ale ked tomu moc nechces obetovat tak potom sa necuduj ze ti to chudnutie moc nejde , prekonaj sa s tym cvicenim a jedz tie zdravsie jedla :)

elektra

nedari sa mi:-)) nejem vela ale jem nezdrave jedla.ale vsimla som si ze mam mensie brucho:-)) a cvicit sa mi nece.:-(

sofrineta

to s tým ovocim nie je az tak celkom pravda ! ako o inom neviem no zo susených bananov sa isto pribera to su doslova energeticke bomby, takze vecer ich isto nejedz a ked uz nieco na precistenie criev tak je dobrá aj kiwi ale aj so supkou (samozrejme umytou a s odkrojenými koncami ):)

chilli

jonzetta sušené ovocie je velmi zdravé a vôbec nie je tučné...ja si suším doma ovocie,lebo tie čo kúpiš v ochodoch sú sladené a sú tam rôzne konzervačné látky. kiwi je riadne kyslé,banány sladké,jablká mňam...proste fantázia..zo sušených sliviek preháňa.vyčistí ti to črevá

jonzetta

inac, baby, mozte mi volaktora poradit, ci susene ovocie neni moc tucne?? pripadne ktore je take ze sa z neho najmenej pribere... a tiez ci kafe mozem pit aj vo vacsom mnozstve, ci volako chudnutiu neskodi... diky:)

chilli

som rada,že sa sama nemorím...a tvoj drahý ti to povedal?to je super...ja začínam zase od zajtra,lebo som to pohnojila...ale aj keď padnem milion krát,nikdy to nevzdám....vždy budem vidieť ciel a ten ma príšerne láka...neprestanem,kým nedosiahnem to, po čom túžim

kajka

aacha boze baby ...cely tyzden som vydrzala poctivo ale uz mi niako pomaly klesla motivacia .....ale dneska to je uz lepsie tak zacinam odznova od zajtra.......inak nemate niekto niaky stravovaci planik???