ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
damaxy to si akoze dnes okrem jogurtu nic nejedla ?!
No ja sa pridavam i ked som zacala uz 1.3..Chce to len pevnu volu a motivaciu.Som schudla dve kila,menej jem kde tu si zacvicim a chodim vela.Najhorsie su prve dni,teraz sladkosti vobec nejem a ked sa par dni nejedia jednoducho to prestane chutit.Prve dni som si davala vela zeleniny dusila napapkala.Ale chce to sebadisciplinu a stale vidiet svoj ciel.takze dam vediet ako pokracujem.Dnes som si dala post piejm len vodu hoci rano som mala jogurt.
zlato ale ked tomu moc nechces obetovat tak potom sa necuduj ze ti to chudnutie moc nejde , prekonaj sa s tym cvicenim a jedz tie zdravsie jedla :)
nedari sa mi:-)) nejem vela ale jem nezdrave jedla.ale vsimla som si ze mam mensie brucho:-)) a cvicit sa mi nece.:-(
to s tým ovocim nie je az tak celkom pravda ! ako o inom neviem no zo susených bananov sa isto pribera to su doslova energeticke bomby, takze vecer ich isto nejedz a ked uz nieco na precistenie criev tak je dobrá aj kiwi ale aj so supkou (samozrejme umytou a s odkrojenými koncami ):)
aacha boze baby ...cely tyzden som vydrzala poctivo ale uz mi niako pomaly klesla motivacia .....ale dneska to je uz lepsie tak zacinam odznova od zajtra.......inak nemate niekto niaky stravovaci planik???
elektra moja nechaj mi ten email na seba, chcem ti poradit, lebo sa mi zda ze si to vzdala.mozno pomoze...