Asi po akom case sa objavuju prve priznaky tehotenstva??
----------------------------- Článok na tému Tehotenstvo www.zdravie.sk
mozu sa tie priznaky prejavit uz po tyzdni? myslim zvracanie a ked som taka slaba, skoro na odpadnutie...
akoze sa ti tam obiavila aj druha palicka ale slaba?
chcela by som vedieť aké mate skúsenosti keď sa na troch tehotenských testoch objaví pozitívny výsledok,ale veľmi slabý.Som tehotná či nie.Bola som aj u lekára ale ten mi povedal,aby som prišla o dva týždne,že ešte nie je nič vidieť.
janka66 : no drahá, aj ja som mala takéto stresy , najšťastie sa vtedy nič nestalo, záleží od toho ako ste si nedali pozor...
katulik keby vam praskol tak by ste to po pouziti jasne zbadali ze z neho vyteka ejakulat.
Ked to mešká 3 tyzdne??? Pri sexe bol kondom a maximalna opatrnost...mozem to meskat aj z toho stresu ktory prezivam koli tomu???
ahoj chcela by som sa spytat na prve zaciatocne priznaky citim sa trosku divne a mam strach ze pri pohlavnom styku sa kondom pretrhol...dakujem
ahoj lela...smiem vediet tvoje priznaky?lebo aj ja sa citim divne...
prosim poradte mi..mozem byt tehotna ak moje dva testy boli neg.,ale menstr.som mala len dva dni a citim sa cudne.
Som este stale panna, ale pri pettingu sme si nedali s mojim partnerom pozor. Mohlo sa nieco vazne stat?
Najčítanejšie články
Kolagén ako investícia pre tých, ktorí myslia na budúcnosť
Prirodzene vyzerajúca transplantácia vlasov pre mužov a ženy – profesionálne riešenie proti vypadávaniu vlasov
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Voda zo slovenského Mŕtveho mora
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk