Priznaky tehotenstva

aila56

ja mam 16r. a asi budem mamka...pretoze mam priznaky:rychla zmena nalady,zavraty,velikanska chut na sladke,bolesti v podbrusku,napinanie na zvracanie...a aj test vysiel pozit.!no budem verit tomu ze je to len klam...a doktor mi povie ze to mam pre stres...no uvidime...nasi by ma vyhodili z domu...ale ak nieco vo mne rastie je to moje a nedam si to prec...a tiez mam skveleho priatela....sme spolu rok aj mesiac...a viem ze by mi s malickym pomohol...

pussy

Ahojte.Bojim sa ze som mohla otehotniet.Mali sme sex, skusali sme to i s kondomami ale neslo to,jednoducho nam to nesadlo, tak sme to skusili bez, ale davali sme si pozor.Ale i tak mam s toho strach co by som mala urobit?Neviem co dalej.PORADTE PROSIM

zuzanka2221

AHOJTE.MOZE K PRIZNAKOM PATRIT AJ CITLIVOST BRADAVIEK A MIERNE BOLESTI V PODBRUSKU?KRAMI MI MESKAJU 6DNI.ALEBO JE TO LEN PRETO ZE SOM SKONCILA S UZIVANIM ANTIKONCEPCIE?K DOKTORKE NEMOZEM IST SOM V ZAHRANICI.PROSIM PORADTE

Summer

a co si myslis ze ked tam pojdes tak si bude pytat cislo na tvojich rodicov?jasne ze nie...ale aj tak si na to mlada podla mna...sak ale to uz je tvoja vec lepsie tabletky ako babo...tak chod nevadi ze si este nebola na gyn.tam ti zalozia kartu a budes chodit na prehliadky

Summer

moja a kolko mas rokov?...a preco by to vravel vasim???sak na to nema dovod ak si starsia ako 15 tak si so svojim sexualnym zivotom rob co chces