Priznaky tehotenstva

Summer

a z coho mas strach?:D...mali ste kondom,meskava ti stale a aj keby nemeskavala tak ste predsa mali kondom...tam je taka sanca minimalna..joj taketo plane poplachy

rajka

skoro pred mesiacom som mala s mojim chlapcom sex.pouzili sme aj kondom,ale teraz po mesiaci mi meska uz 2 tyzdne menstruacia.a bojim sa ze som tehotna.ale viete nemam to iste lebo mne stale väcsinou meskala menstruacia tak tyzden.ale mam velky strach mam len 15.a dost ma niekedy boli tam ako mam vajecniky a nevem uz co mam robit mam strasny strach.pomozte mi prosim.

doolyy

chcela by som sa opytat ze ci nebudem tehotna,ked sme sa milovali bez ochrany chcela som len vyskusat aky je to pocit,ale to ani milovanie nebolo,pretoze bol vo mne asi trikrat a tu tekutinu si este aj utrel..moze byt nejaka sanca ze otehotnie?Mam taku obavu pretoze mi je cez den uz aspoň tyzdeň zle od žalúdku a bolieva ma hlava..dakujem za rychlu odpoved

cicuska

co mam robit ak ma uz tyzden boli brucho od toho co som bola s priatelom ale inak nebolia ma ani prsia a ani nemam zmeni nalad a ani chut na sladke ale hrozne ma boli brucho a hlava

bzzzzzz

nie nemusis sa bat. ale nabuduce radsej s ochranou. Ale ak by si chcela poradit tabletky dobre sú Triquilar. MOzes mat pohlavny styk uz hned den po kramoch, hoci kedy a perfektne ti upravi cyklus. stoja 400,-Sk

didiana o

ahojte,ak mozte, tak mi poradte. s piatelom sme mali sex bez kondomu(vyvliekol sa), kedze neviem, kedy mam presne plodne dni, tak som si pre istotu bola kupit 24hod antikoncepciu ,,po,, a presiel tyzden a stresne sa bojim.za par dni by mi mali dojst krami,ale neboli ma ani prsia, co vzdy bolievaju a bojim sa, ze mozem byt tehotna. co mam robit, velmi sa bojim. POMOZTE, PROSIM.dik

bzzzzzz

pussy:prirodzene možes mat strach. ja ho mam tiež.Ak ste spolu buvali a bez ochrany je stale riziko ze budes mamička. Pretoze este pred tym, nez sa chlap spravi vypusti male množstvo tekutiny ktora obsahuje spermie a oni to ani necitia. Tak radsej si sprav test ak ti vynecha menstruacia

bzzzzzz

Lela, príznaky sú zmena nálady, nevoľnosti-zvracanie,ale nemusi to byt len ráno, môže ta to pochytit hocikedy cez den, dalej menia sa ti bradavky zvačšuju sa ti prsia,a máš divne chute.Test by sa mal robit po 4 dni vynechania menštruácie a hned zrána, pretože ráno sa vyskytuje najviac hormonu HCG v moči a tento hormon je v moči len v štádiu tehotenstva, inokedynie. ale nie vždy ti može vyjst pozit. aj keby si bola.Pretože niektore testy su citlive na urcite množstvo toho hormonu, napr. 48mlU/ml a tebe sa tam može nachadzať len 25mlU/ml. kazdej zene sa vytvára inak. Tehotenstvo musis citit. Aj keby ti test vysiel negat. a ty by si stále citila ze niečo sa s tebou deje, nepodcenuj to a utekaj ku gynekologovi, možno to bude prave kvoli hormonu HCG.