Priznaky tehotenstva

aureliana

no dobre,ale ak pojdem za gynekologom aby mi predpisal antikoncepciu.povie to nasim?moze sa to zachovat v tajomstve?

Summer

no neplodne dni ak tak..ale to by si musela mat totalne pravidelny menzes cize tak...a antikoncepcia nie je zla ak to teda robite pravidelne a nechces otehotniet a kondomy ti nesedia

Summer

technicky moze ale prakticky nik tak este neotehotnel nemusis sa bat...ten pocit mas lebo vies ze ste to robili bez ochrany tak to mas v hlave zafixovane,...ale neboj sa

aureliana

AHOJTE.Prosim vas pekne poradte mi.o moju poctivost som prisla s partnerom a nemali sme ochranu,ale daval si pozor,ale aj tak mam pocit,ze by som mohla byt tehotna.moze to tak byt?

katulik

ludia prosim vas napiste konkretne priznaky tehotenstva take tie najcastejsie v prvych tyzdnoch...co mam robit ak som tehotna?

Summer

no v poho..to o citlivosti bolo pre tu babu dole...no ak to nie je az taka tragedia tak sa potom neboj,asi to tak malo byt.v kazdom pripade nemusis byt este stale v tom..drzim palce nech to dopadne akokolvek

terra

Vieš bolo by to vporiadku keby to prišlo tak pol roka neskor to by sme mali už po svadbe a netrapilo by ma to tak, ale moj priateľ odchádza na pol roka do zahraničia a moc ma to neteší,ale zasa taká hrozná tragédia to nie je. Vieš ja priznaky moc nemám ja nie som ani moc precitlivená. Mňa len tak hocičo nerozhádže.Trochu tlaku v podbrušku,ale je to len také slebé.Ale ved uvidím ako to dopadne.Moc ti ďakujem,že si napísala.

Summer

hej viem ze to tam pisu...no mozes byt v tom teoreticky a take slabe to moze byt koli tomu ze nevylucujes dostatok toho baby hormonu ktory vlastne udava tehotenstvo...neviem a ak sa mozem spytat je to vitana ci nevitana sprava u teba?:)

a xxxxxxxxxxxxxx...priznaky sa obbjavuju zhruba okolo druheho tyzdna ale moze byt ak si nejaka precitlivela..ale nerob paniku predcasnu unavena mozes byt z hocicoho a pojest tiez kadeco...skus test

terra

Objavila sa,ale nie taká výrazna ako ta prvá ktorá udáva,že nie si tehotná.V teste písali,že ak sa objaví akokoľvek sfarbená či silno alebo slabo test je pozitívny