Priznaky tehotenstva

scvrklinka

prosim o radu!pred 2 tyzdnami som mala prvy krat sex (nechraneny) s chlapcom, ktory tvrdi ze vobec nedosiahol orgazmus, ale mne meska menstruacia cca 2 tyzdne, mam pocity ako by som ju uz mala dostat bolesti vajecnikov a citlive prsia...ale dnes som mala velmi cudne bolesti v oblasti celeho hrudnika, brucha aj podbruska...chcem sa opytat ci moze meskanie menstruacie sposobit aj to ze som mala pohlavny styk prvy krat alebo stres alebo nieco take...za odpoved dakujem

Summer

hmm no kedze je to tesne po menzese tehotna by si byt nemala pretoze ked papas tabletky tak menzes je presny ako hodinky...ale fakt neviem no myslim ze nie...a co mala kamoska?nechapem tej vete

mimka20

prosim poradte mi ja som zabudla zjest tabletku v utorok a v sobotu som mala sex, mozem otehotniet, v piatok mi skoncila menstuacia, bojim sa

bubiik

xcme sa opytat mala som s priatelom nexraneny sex a ked sme spolu spali thaak uz sa xcel urobit ale vybral a len trosku sa spravil a sa ho pytam ze ci vsetko islo vonku a on ze ano a sa xcem opytat ze ked nahodou uslo aa mam teraz po menstruacii vcera mi skoncilo a nexcem mesiac cakat kaym dostanem dalsiu proism odpiste mi niekto dakujeeem

zuzanka2221

AHOJTE.MAM OTAZKU.PATRI K PRIZNAKOM TEHOTENSTVA AJ TOCENIE HLAVY A TAKY DIVNY POCIT V HLAVE?DNES BY SOM MALA DOSTA KRAMI ALE ZATIAL AKOSI NIC.3TI MESIAC BEREM NOVYNETTE.VZDY SOM MALA KRAMI SKOR AKO ZACALA 7-DNOVA PAUZA.DAKUJEM

zsestra

petula: ak sa ti hlava tocieva len ked vstavas, tak mozes mat aj nizky tlak a ked sa rychlo postavis, tak zmenou tlaku sa ti roztoci hlava. podla mna je to je hormonmi aj to, ze mas skor alebo neskor.. vsetko je sposobene aj stresom, uponahlanym sposobom zivota,...