Priznaky tehotenstva

petula524

prosim vas s mojim chalanom mame dlhši čas nechraneny sex a akože hlava sa mi občas točieva ale len ked sa postavim a zle mi nebyva a krami mi chodia vždy o tyžden skor. A pitam sa na tu vždy skoršiu menštruaciu može to byt len hormnalna zmena pretože pred tim som s nikym nespavala alebo som v tom

jaja

Ahojte chcela by som sa poradiť mali sme styk v den ked mi začal menzes ale až po styku a dnes je šiesti deň po nechranenom styku a potom sme mali ešte piety deň nechranený styk a mne býva zle na vracanie bolí ma žaludok som unavená nevládzem a ešte ktomu mi strašne smrdí s pošvy neviem čo to má znamenať.A dnes mi skončil menzes.A to iba dnes mám ten zapach.A neviem čo mám spraviť lebo dnes je druhý deň čo beriem antikoncepciu.poradte mi prosím

eli643

Ahojte, prosim vas, ja som si to tu tak zbezne presla, a zvycajne pisete ze, priznaky sa neprejavia hned v prvy den, lenze, ja ich mam od prveho dna. Mala som dostat menzes, ked som sa s priatelom milovala, no oni nepsili, a uz je to tyzden,a mne vzdy chodia skor, ako neskor. Citila som nejake divne teplo v podbrusku a potom uz len bolesti zaludka a podbrusku,mala som strasnu chut na jedlo a ja sa inokedy viem ovladat a dost casto sa mi zacina tocit hlava. je mozne ze by osm bola tehotna?

martina131

pre wasabi -nemalo by mat. pozri navod - tam sa aj pise, kolko hodin je tolerancia (ked napr.zabudnes na tabletku)

wasabi

PROSIM PORADTE MI BERIEM HORMONALNU ANTIKONCEPCIU ALE V POSLEDNOM CASE SOM JU NEBRALA V DANU HODINU PRAVIDELNE, MALA SOM 2, 3 hodinove odchylky mohlo by to mat nejaky vplyv na to ze otehotniem

ramirez

diana: Jak dlho to je co si mala naposledy nechraneny sex nez ti zacalo byt zle a kedy ti je zle... rano? obed? vecer? Ten test tehotensky myslim funguje az 2 tyzdne po sexe pri ktorom doslo k oplodneniu. A nevolnosti sa nezvyknu tiez prejavovat hned druhy den .

diana

PROSIM VAS VSETKYCH ,KTORI SA V TEJTO OBLASTI VYZNATE POMOZTE MI.UZ VIACKRAT SOM V POSLEDNOM CASE MALA S PRIATELOM NECHRANENY SEX,A V POSLEDNOM CASE MI BYVA NEJAK CASTO ZLE,A MAM MESKANIE ASI TYZDEN.BOJIM SA,CI SOM NEOSTALA TEHOTNA,ALEBO MAM PREDMENSTRUACNE PRIZNAKY..AKO BY SOM MOHLA ZISTIT,CI NAHODOU NIEOSM TEHOTNA???DAKUJEM!

bubiik

awi dakujem pekne ale mam dostat az 22 a tak skoro uz mam nafuknute brucho???a som si kupila aj test keby nieco lebo neviem nezvyknem mat az take nafuknute brucho ked mam dostat