inana je to smiešne ale máš pravdu!My sme sa snažili o babätko a neprišlo dosť dlho.Malovali sme 2 miestnosti,behala som bosá ako som upratovala,bolo popršané počasie.Potom som sa cítila akoby som bola prechladnutá.Vôbec sme sa nesnažili,len tak.No zostala som tehotná.Ešte večšia sranda o dva roky na jar daľšie izby,upratovanie,do postele som padala uťahaná.V polospánku sa niečo stalo.Asi muž nebol taký unavený.Druhýkrát tehotná.Nevadilo, deti som chcela mať.Odvtedy ked sa u nás maluje,vžy sa hovorí bude dalšie bábo?No myslim nie,už mám vyše 40.Plodné a neplodné dni??Dobre 28 dnový cyklus to chápem,14 den.Lenže ja som mala taký cyklus.23 di,26,24,niekedy zriedka28,no a ako to vypočítať?Ináč v pohode,žiadný vytok,bolesti tak gynekologovi som neišla.Potom ked sme sa vzali zas nie.Prvýkrát som bola u starého gynekologa ku komu patrila naša dedina,ked som nastupila do práce.Viem ,ze som mala isť ale v tej dobe aj spolužiačky len vtedy išli ked sa povydávali po skončení gympla.to bolo v roku1983.1997 som zostala tehotná.Isla som gynekologičke.Pýtala sa ma kedy som bola prvýkrát u gyn?Pred 14-mi rokmi.No,kedy naposledy?Pred 14-mi rokmi.Myslela že nerozumiem otázke.Potom sme sa porozprávali a pochopila o čo ide.Nemala som žiadny problém,išla som akže sa hlásiť k nej ,že som tehotná.Všetko som mala dobre.Teraz aj ja hovorím každej že treba isť,no dneska je už iný svet.Všeličo sa prihodí.samozrejme aj ja chodím pravidelne na preventívnu a sledujem či nemám vytok...Netreba furt na to myslieť kedy sa podarí babo,príde!!!