Priznaky tehotenstva

ja

s hak by si mala byt dostatocne chranena. my sme tak isto nepouzivali inu ochranu a vzdy to urobil do mna. A pri Hak sa moze stat ze menzes nedostanes, stalo sa to aj mne a mojej kamartatke takmer stale. Vysvetlenie sestricky na gymci bolo tusim ze tam je tak nizka hladina hormonov ze vlastne kukrvacaniu ani neojde. Neviem ci to nepletiem, ale tak mi to nejako povedala

kalimerka

mucinka: a ake hak beries?Chcem aby to bolo naozaj fajn.Nechcem svojho partnera nejako obmedzovat alebo ho stresovat tym ze ho musi dat uz von ked to prichadza.Diky

mucinka

ahoj kalimerka..ano,moze sa vystriekat do teba,ale sanca otehotniet je minimalna..mozno 0,1 percento..ja to takto praktizujem uz 6 rokov a nic s este nestalo-

kalimerka

prosim vas,ako to je.Ked beriem antikoncepciu a nechceme pouzivat prezervativ moze to "urobit" do mna??Myslim ci to moze vystrieknut do vaginy.Dakujem za odpovede.

Lela

Milá Lela, príznaky sú u každej ženy individuálne, niektorá hneď po týždni, dvoch ich má a niektorá ani celé prvé tri mesiace nevie, že je tehotná... Odporúčam urobiť tehotenský test alebo zájsť ku gynekológovi. Čím skôr, tým lepšie...Drž sa.

janina

no tento strach poznam aj ja, pouzivame len prezervativ a vzdy trpnem ci je vsetko ok... Tabletky totiz uzivat nechcem. Tak sme milovanie vyclenili iba na neplodne dni, hoci im moc neverim a pouzivame aj prezervativ, takze som kludnejsia

maya

mala som "poprve"! pouzili sme prezervativ,ale...mam trocha strach,ci to staci.ako mam zisti co najskor,ci je vsetko ok???bolo to len dnes.prosim poradte.dakujem

bajka

prosim vas poradte mi ake su priznaky tehotenstva.
mne sa v bruchu stale nieco deje a je mi na zvracanie. sttrasne sa bojim tak mi prosim odpovedzte. mam len 15 rokov

eli

fakt je to rozne...mne keby nevynechal menzes, tak ani neviem o tom...skoro som ani neverila-kym sa nezacal brusny fotbal :)