Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

lea

zajtra idem prvy krat ku gynekologovi dat si predpisat tabletky.mam aj obavy co mi bude robit baby hovoria ze najväcsia sranda je ked sa im hrabe vo vnutri

tana

15-eho som sa na chate vyspala s chalanom.den pred tym mi skoncila menstruacia.nepouzil ochranu ale v "ten" moment nebol vo mne a dal mi to na brusko.bojim sa ze sa do mna mohlo nieco dostat pretoze menstruaciu mavam pravidelne,a vcera som mala dostat,ale nedostala som...strasne sa bojom.mozem byt v tom????

misunderstood

Aojte potrebujem poradit ....asi pred tyzdnom som mala taky slaby hnedy vytok asi dva dni a potom nic. MS mi uz meska dva dni, mam bolesti v podbrusku take ako pred MS a teras sa mi zvacili aj prsia ale niesu citlive. Spartnerom sme pouzili prezervativ,neplodne dni a este aj prerusovanu suloz.-...boli sme maximalne opatrni :( pomozte je tma sanca ze niesom tehotna ?

dadka

Ahojte beriem antikoncepciu a nedostala som menštruáciu už som začala nové balenie tabletiek a nič....Robila som si dva testy a obidva vyšli negatívne.....Brucho mám nafúknuté a prsia ma strašne bolia už na dotyk....Posledný pohlavný styk som mala cca pre týždňom a pol....skuste mi povedať či by to mohlo byť aj niečo iné....

janka

ahojte, mne meskaju kramy uz 5 dni, ale robila som si test a vysiel negativny. nepocitujem ziadne priznaky, nic. mozem byt aj tak tehtona? aká je tu pravdepodobnost.

elize

podla mna priznaky sa velmi podobaju tomu co prezivame ked cakame menzes - vacsie brusko, plne bolestive prsia. az ked menzes nedojde, a prsia bolia viac a viac, tak je to jasne :-)