Priznaky tehotenstva

veronika

Ahoj rony..myslim ze ano..ja ked som mala prvy pohlavny styk,tak mi to meskalo nejake tyzdne..je to urcite narusenie v organizme..ale na to si zvykne a bude fajn..xi

rony

ahojte,mam otazocku: moze prvy pohlavny styk narusit menstruacny cyklus?lebo s priatelom sa uz asi dva tyzdne snazime o milovanie,ale kedze som bola este panna a mala som pri tom velke bolesti isli sme na to pomaly,samozrejme s kondomom,ale menstruacia mi meska uz 5 dni a nemam ani priznaky ze by sa mala objavit,nebola som v strese ani nic co by to mohlo ovplyvnit mozno tak z toho \\\\\\\"milovania\ \\\\\\" myslite ze to staci na posun menstruacie o tyzden a viac?,rozmyslam uz ci nie som tehotna,ale nic take preco by som sa toho mala bat sa nestalo,co myslite?vdaka

ixiiik

ahoj Veronika,nic sa nestalo ja som pochopila ze to bolo pre mna :).Este nieco mi napadlo:skus sa tak nesustredit ze chces otehotniet.Moja kamaratka sa na to tak sustredila,ze sa to dlho nedalo.Potom si povedala dost.Spali s priatelom ked sa vratil zo sluzobky a bolo to.Semiacko sa ujalo a teraz maju krasnu 3 rocnu dcerku.Vela stastia prajem

ixiiik

ahoj Veronika,neviem o tych priznakoch a takto sa to tazko povie ci ano alebo nie.No poviem ti jedno,ze ak naozaj chcete to babatko tak je to krasne ked to pride ako prekvapenie.Necitaj o tom tak vela lebo si to budes vsugeruvavat.Ono to pride.Sexu sa nevyhybajte a pride vhodny cas ked sa s teba stane starostliva mila mamicka :)

veronika

Ahoj..potrebujem trochu poradit..s priatelom sa snazime o babatko uz asi mesiac..spime spolu bez ochrany stale..stale citam na nete o priznakoch a tak..ale radsej chcem pocut nieco od skusenych zien..pred dvoma dnami som mala dostat menstruaciu a nedostala..no ta mi niekedy takto strajkuje..boli ma uz dlhsie v podbrusku,citim sa ako keby bolo nafuknute,psia ma bolia trosicku,nie su nejake vacsie..nevraciam..ale hlavne co by ma zaujimalo..je zmena genitalii..citala som niekde ze sa to zmeni..a ja mam ten pocit..potrebujem poradit ci je to tak alebo si len namyslam..dakujem vopred

natali

pre: maxa
vdaka,myslím, že už je všetko v pohode.asi som si ozaj namýšľala :)no bojazlivá som, čo narobím... :)