Priznaky tehotenstva

maxa

aj mne meškáva menzes..nie je pravidelný, občas je dlhší, občas kratší..keď si dostala menzes..je to ok..ak to nebol len nejaký výtok..určite si len namýšľaš(:neboj sa

natali

ahojte.chcem sa opýtať, či môžem byť tehotná...mala som s priateľom nechránený styk,menštruáciu som dostala, ale so 6-dňovým menškaním a trvala o 2 dni kratšie ako obvykle.a aj po nej mám pocit ako by som mala trošku nafúknuté bruško.partner si je istý, že si dával lOO%-ný pozor. ale ja sa aj tak bojím....počula som totiž, že niektoré ženy majú ešte prvé dva alebo tri mesiace menštruáciu, aj ked sú tehotné...

erika5

priznaky tehotenstva sa mi začali v tie dni asi ked som mala dostat menštruaciu.Som sa citila ako keby som ju mala dostat ale nič.

erika5

moje priznaky tehotenstva boli asi take že ma boleli prsniky a v podbrušku ako keby som mala dostat menstruaciu,ale nedostala som lebo už som bola v tom.Zle od žaludka mi nebolo iba tie bolesti v podbrušku.Urobila som si test ked mi menstruacia meškala asi 2 tyždne a bol pozitivny.

anonym

Mam otakzu vcera som mal sex so svojov partnerkov pouzili sme prezervativ a a mne dnes napadlo ze ked som sa spravil 1krat vzdy som ho mal vonku a potom so menil a ked som menil 3 tak som zlej strany daval si na naho a nenatiahl sa dal som s druchej strany a na tiahol mohlo tam nieco zostat neake sperima na tej strane a moja partnerka mohla otehotniet poradte nam plz plz plz ?